Gargždų „Bangos“ komandą papildė rusas

Su Tauragės "Tauru" neseniai atsisveikinęs Sergejus Čelochsajevas neužtruko ieškodamas klubo - puolėjas iš Rusijos papildė Gargždų "Bangos" ekipos gretas, praneša futbolas.lt.

S.Čelochsajevas "Taurą" paliko praėjusią savaitę po nesėkmingai susiklosčiusių LFF taurės finalo varžybų. Tauragės klubo oficialia versija sutartis su rusu buvo nutraukta abipusiu susitarimu, tačiau buvo kalbama, kad "Tauras" žaidėjo atsisakė dėl disciplinos nepaisymo.

Naujasis S.Čelochsajevo klubas "Banga" žaidėjui jau pažįstamas ir nuo praėjusių metų, kai Gargdžų klubas kartu su "Tauru" rungtyniavo I lygoje.

Puolėjas pernai turnyre pelnė  pelnė 19 įvarčių ir buvo vienas rezultatyviausių lygos žaidėjų, pasidalijęs šį titulą su "Bangoje" rungtyniavusiu Martynu Karaliumi.

Šiemet A lygoje per ketverias sužaistas rungtynes legionierius pelnė du įvarčius.

Prieš atvykdamas į Lietuvą S.Čelochsajev keletą sezonų atstovavo Rusijos II diviziono Vakarų zonos pirmenybėse (trečioji Rusijos futbolo pakopa) rungtyniavusiems klubams: Kaliningrado "Baltika" ir "Baltika-2", Pskovo "Pskov-2000", Vyšnij Voločiok "Voločanin-Ratmir", Kostromos "Spartak".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių