Gatvėje tarp mašinų blaškėsi vyras

Žvejybos uosto rajone važiuojamojoje kelio dalyje blaškėsi pėsčiasis, kuris trukdė važiuoti automobiliams. Žmonės iškvietė pareigūnus, nes asmuo elgėsi neadekvačiai. Vėliau jam nustatytas dar ir girtumas. Dėl įtariamo sveikatos sutrikimo vyras perduotas medikams.

Šią savaitę klaipėdiečių dėmesį patraukė vyras, bėgiojęs keliu tarp automobilių, jis, užstodamas kelią, vis bandė trukdyti mašinoms.

Liudininkams jis pasirodė neadekvatus, žmonės spėjo, kad jis galbūt neblaivus.

„Matėme, kad vaikinas vaikšto važiuojamąja kelio dalimi, šoka, blaškosi šalia važiuojančių mašinų ir netgi bando joms pastoti kelią ar gąsdinti vairuotojus, esą jis tuoj kris po ratais“, – pasakojo liudininkas.

Vėliau paaiškėjo, kad Žvejybos uosto rajono gyventojams ir anksčiau teko sutikti taip neadekvačiai besielgiantį asmenį, tačiau nežinia, ar tai galėjo būti tas pats vyras.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnų duomenimis, pirmadienį tarp 19–20 val. buvo gautas pranešimas, kad Minijos gatvėje vyras vaikšto važiuojamąja gatvės dalimi.

„Atvykę pareigūnai surado pareiškėjo apibūdintą asmenį, vyrui, gimusiam 2000 metais, nustatytas 1,9 promilės girtumas, dėl galimo sveikatos sutrikimo asmuo buvo perduotas medikams“, – sakė Klaipėdos AVPK Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Asta Kažukauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antilopė garmoškaitė

Antilopė garmoškaitė portretas
Narkomanų lizdas.

Tpfu

Tpfu portretas
Aiškiai kažkoks narkomanas, tokių kurie patys prisiryja medžiagų sunaikinančių smegenis nereikėtų bandyti gydyti, juk tai jų pačių pasirinkimas.

Cia jau

Cia jau portretas
alkoholio ant grybuku uzpyle turbut...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių