Gatvių būklė kasmet gerėja?

Speciali komisija vertino miesto gatvių, šaligatvių būklę. Stebėta ir danga, ir ženklinimas. Teigiama, kad pastaraisiais metais uostamiesčio gatvių būklė gerėja, nes remontui skiriamas vis didesnis finansavimas.

Tradicinė gatvių apžiūros komisija, kurią sudaro  miesto savivaldybės departamentų atstovai, organizuojama du kartus per metus – rudenį ir pavasarį.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Olegas Mariničius tvirtino, kad pavasarinės apžiūros tikslas – suderinti visus gatvių, šaligatvių remonto darbus, įvertinti, ką dar reikia padaryti. Fiksuotos ir duobės, ir nusitrynęs ženklinimas.

"Dauguma darbų suplanuoti jau anksčiau. Kai kurie jau vyksta. Tam tikri procesai buvo pradėti dar pernai, tačiau juos užbaigti sutrukdė prapliupę lietūs. Norime, kad dabar viskas kuo skubiau būtų padaryta, judėti toliau", – tvirtino pavaduotojas.

O.Mariničiaus teigimu, situacija dėl miesto gatvių būklės kasmet gerėja. Pastaraisiais metais jų remontui skiriamas didelis dėmesys ir gausesnis finansavimas.

"Vis daugiau gatvių atnaujinama ištisine danga. Dėl to atsiveria mažiau duobių po žiemos. Dėl pastarųjų situacija panaši, kaip ir ankstesniais metais. Žinoma, duobių neišvengsi. Visų gatvių išasfaltuoti neturime galimybių. Tačiau situacija nėra prasta", – komentavo pavaduotojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

***

*** portretas
Sutvarkykite pagaliau Artojų/Liepų gatvių posukį link Priestiočio gatvės. Du metrai kelias beveik nepravažiuojamas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių