G.Einikis išteisinimo nepasiekė

Už chuliganišką elgesį naktiniame klube nuteistas buvęs krepšininkas Gintaras Einikis išteisinimo nepasiekė. Teismas nepatenkino ir prokurorų prašymo nubausti G.Einikio draugę.

Pernai gegužės pradžioje naktiniame klube „Piteris“ G.Einikis sukėlė skandalą. Vaizdo įrašai bei šios įsitaigos darbuotojų pasakojimai apskriejo Lietuvą ir vertė stebėtis bei juoktis iš buvusio sportininko veiksmų. G.Einikis koneveikė ir stumdė įstaigos darbuotojus, priešinosi išvedamas bei pagrasino vienam jų susidorojimu.

Incidento kaltininkai - G.Einikis ir jo draugė Jurgita Narmontienė buvo teisiami, nors per laiką, kol byla buvo nagrinėjama teisme, aukštaūgis ir „Piterio“ administratorius“ susitaikė. G.Einikiui skirta bauda, o jo draugė išteisinta.

Teismo sprendimu buvo nepatenkintas tiek nuteistasis, tiek prokuroras.

Pastarais prašė atsižvelgti į G.Einikio asmenybę ir skirti jam 50 parų arešto. Prokuroro įsitikinimu, bausmės verta ir G.Einikio draugė. Jis prašė moteriai apriboti laisvę, įpareigojant ją namuose būti nuo 23 iki 6 valandos bei per pusmetį įsidarbinti ar registruotis darbo biržoje.

G.Einikis tikino, kad jokio incidento, sutrikdžiusio visuomenės rimtį „Piteryje“ nebuvo. Su padavėja jis susiginčijęs dėl vyno rūšies, o administratoriaus nekoneveikęs ir jam negrasinęs. Buvęs sportininkas prašė teismą jį išteisinti.  

Išnagrinėjęs skundus Klaipėdos apygardos teismas visus juos atmetė.


Šiame straipsnyje: gintaras einikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių