Gelbėtojai ištraukė į upę įkritusį klaipėdietį

Palei Miniją su draugais vaikščiojęs klaipėdietis sekmadienio vakarą įkrito į upę. Iš ledinio vandens jį ištraukė Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojai.

Bendrasis pagalbos centras pranešimą, kad Klaipėdos rajone, Šernuose prie Minijos į upę įkrito žmogus, gavo sekmadienį 19.18 val.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos policijai ir Gargždų greitosios medicinos pagalbai.

Atvykus gelbėtojams, 21-erių klaipėdietis buvo vandenyje. Vaikiną prilaikė draugai, kad nenuneštų srovė. Patys ištraukti nesugebėjo dėl stačių užės krantų.

Gelbėtojai ištraukė vaikiną iš upės. Vandenyje klaipėdietis prabuvo 10-15 minučių. Ištrauktas vaikinas buvo labai sušalęs – neturėjo jėgų pats išlipti, bet sąmoningas. Jis perduotas medikams.

„Gerai, kad draugai laikė ir neleido srovei nunešti. Viskas gerai baigėsi“, – tvirtino Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos operacijų vadovas.


Šiame straipsnyje: įkrito į upęGelbėtojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių