Geriausiems Klaipėdos valdininkams – padėkos raštai

Klaipėdos valdininkai pirmadienį paminėjo savo profesinę šventę – Vietos savivaldos dieną. Geriausiai dirbantys savivaldybės darbuotojai dovanų gavo puodelių.

„Gera turėti savo šventę. Gaila, kad valdininkų darbas dar nėra pakankamai gerai vertinamas, tačiau visiems kritikams taip ir norisi pasakyti, kad jie nežino, koks tarnautojų darbo krūvis. Jūs visi prisidėjote, kad Klaipėda šalyje yra pripažinta ketvirtuoju miestu, kuriame gera gyventi“, - valdininkams gerų žodžių negailėjo Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius.

Ypač didelio dėmesio šventėje susilaukė Švietimo skyriaus darbuotojai, nes Švietimo ir mokslo ministerija paskelbė, jog Klaipėda yra šviesiausias miestas. Auksinė krivūlė įteikta už ypač gerai sutvarkytą švietimo sistemą.

Dar trisdešimt savivaldybės tarnautojų gavo mero ir savivaldybės administracijos direktoriaus Aloyzo Každailevičiaus pasirašytus padėkos raštus.

„Šįkart apdovanosime ne ilgiausiai savivaldybėje dirbančius žmones, o tuos, kurie dirba geriausiai – yra stropūs, kruopštūs“, - teigė A.Každailevičius.

Nominantus pasiūlė skyrių vadovai ir departamentų direktoriai. Geriausiems darbuotojams buvo įteikti ne tik padėkos raštai, bet ir po rožę bei puodelį kavai.

Vietos savivaldos diena Lietuvoje minima nuo 2007-ųjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių