Girtas vairuotojas Klaipėdoje įkando pareigūnui

Bandydamas sutramdyti girtą sulaikytąjį policininkas patyrė dvi traumas: buvo sukandžiotas pažeidėjo, o griaudamas jį ant žemės pasitempė raumenis.

Antradienio rytą 2-ojo policijos komisariato budėtojų kambaryje buvo neramu – siautėjo į laikino sulaikymo kamerą uždarytas 33 metų Aleksandras. Vyras vairavo neblaivus, tapo eismo įvykio kaltininku ir buvo atvežtas į komisariatą. Čia mažučiame grotuotame kambarėlyje jis turėjo išsiblaivyti.

Tačiau Aleksandras nerimo: rėkavo, trankėsi, drebino kameros grotas.

Nebepakentęs keliamo triukšmo budėtojų dalyje dirbęs vyr. patrulis nusprendė sulaikytąjį prirakinti prie grotų. Pareigūnas įkišo vidun rankas ir bandė sugriebti Aleksandro rankas. Vyras suleido dantis policininkui į plaštaką.

Policininkas bandė pargriauti siautėjusį vyrą ir pasitempė juosmens raumenis.

Pareigūnas gydosi ambulatoriškai. Jį sužalojusiam klaipėdiečiui gresia atsakomybė už pasipriešinimą teisėtiems policijos pareigūno reikalavimams.

Prieš šešerius metus šis vyras dalyvavo apiplėšime. Tąkart užpultas žmogus įkando į pirštą užpuolikui. Netrukus, sekdami nulašėjusio kraujo pėdsakais, pareigūnai sučiupo plėšikus.


Šiame straipsnyje: policininkasgirtas pažeidėjas

NAUJAUSI KOMENTARAI

ppp

ppp portretas
kas cia per nesamone? tai ko reikejo list prie to pridurko? jei asilas dauzosi garde, tai tegu dauzosi. pasiimat kamera ir nufilmuojat. aisku, kad policininkas ejo jam kaulu aplamdyt ir nereik cia pateikti kaip kokio policininko didvyriskumo parodymo. silpni mento nervai,ner ko list prie kameroj uzdarytu, jie tegu patys ten sau gerkles perrezia. niekam neidomu. o list nereikia. faktas.

Piksas.

Piksas. portretas
Kvailas palicininkas.Rado kur kisti rankas-reikejo atvaziuoti i Kauno zoologijos soda ir per grotas ikisti i tikro nasrus,tai butu nors efektas.O cia....,jokios seansacijos.Cha,cha,chaaaaa

Piksas.

Piksas. portretas
Kvailas palicininkas.Rado kur kisti rankas-reikejo atvaziuoti i Kauno zoologijos soda ir per grotas ikisti i tigro nasrus,tai butu nors efektas.O cia....,jokios seansacijos.Cha,cha,chaaaaa
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių