Girtas vyras nėrė į Baltijos bangas

Palangos gelbėtojai iš vandens ištraukė audringoje jūroje skęsti pradėjusį, vos ant kojų pastovintį neblaivų vilnietį. Vyrą nuo nelaimės apsaugoję gelbėtojai vietoj padėkos susilaukė keiksmų.

Apie netoli tilto skęstantį vyrą poilsiautojai gelbėtojams pranešė šiandien po pietų. Pastarieji iš karto išskubėjo padėti į nelaimę papuolusiam atvykėliui.

Krante paaiškėjo, jog Sergėjumi Vladimirovičiu Liepinu prisistatęs vyras neblaivus. Nuo vilniečio sklido alkoholio kvapas, jis vos pastovėjo ant kojų.

Ištrauktas vyras pradėjo koneveikti gelbėtojus. Vilnietis keikėsi, rėkė, kad kažkas pavogė jo daiktus. Neblaivus poilsiautojas nuvežtas į gelbėjimo stotį, kur alkotesteriu patikrintas jo girtumas.

Vyrui nustatytas sunkus girtumo laipsnis - 3,2 promilės.

Į gelbėjimo stotį nuvežtas vilnietis nerimo. Jis nelabai gaudėsi, kur yra, rėkė, kad yra lakūnas. Šaukė, kad jis visai neskendo, o plaukė ieškoti pavogtų daiktų. Paklaustas kiek metų, vilnietis gelbėtojams rėžė, kad tai ne jų reikalas.

Į gelbėjimo stotį iškviesta policija. Pareigūnai vyrui skyrė baudą už tai, kad jis neblaivus maudėsi jūroje, taip pažeisdamas paplūdimio taisykles.

„Baisu, kai vos ant kojų pastovintys, nesiorientuojantys aplinkoje žmonės lenda į jūrą“, - tvirtino Palangos gelbėtojų vadas Jonas Pirožnikas.

Šiandien jūra audringa. Bangavimas siekė šešis balus. Paplūdimiuose iškabinta raudona, maudytis draudžianti vėliava. Klaipėdos ir Palangos gelbėtojai neleido poilsiautojams lįsti į jūrą.


Šiame straipsnyje: skenduolisGelbėtojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių