Girulių paplūdimyje pasiklydo darželinukas

Į paplūdimį vaikus papramogauti atsivedusios darželio darbuotojos neišvengė streso. Vienas iš mažamečių pasiklydo, bet buvo skubiai surastas.

Vieno vaikų darželio auklėtiniai Girulių antrajame paplūdimyje laiką leido antradienį. Apie 13 val. jas prižiūrinti įstaigos darbuotoja pasigedo vieno apie 5-6 metų berniukų. Pagalbos kreiptasi į gelbėtojus.

Klaipėdos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Aleksandras Siakki pasakojo, kad berniukas buvo greitai surastas – po 10-15 minučių, kai pastebėta, kad vaikas dingo.

„Informacija apie dingusį berniuką buvo pranešta per garsiakalbius. Gelbėtojai patys ieškojo vaiko. Vieni paplūdimyje, kiti ėjo į Girulius. Berniukas buvo rastas automobilių stovėjimo aikštelėje“, – pasakojo A.Siakki.

Paaiškėjo, kad berniukas nuo grupės atsiskyrė, nes norėjo pas mamą. Vaikas verkdamas išėjo jos ieškoti.

Tai ne pirmas atvejis šį sezoną, kada ieškoma pasiklydusių vaikų paplūdimyje. Jau buvo du tokie atvejai. Pasak A.Siakki, vaikai buvo surasti labai greitai.

„Pasiklydę vaikai – viena pagrindinių problemų paplūdimyje. Suaugusieji jų neprižiūri ir mažyliai nuklysta. Būna, kad tėvai guli kopose, o vaikai maudosi vieni prie jūros. Nelaimė gali greitai įvykti. Tėvai turėtų akylai prižiūrėti savo vaikus paplūdimyje ir neleisti jiems vieniems maudytis“, – pabrėžė A.Siakki.


Šiame straipsnyje: Giruliaipliažasvaikaspasiklydo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių