Greičio ribojimo kalnelį pakeis nauju

Vienas iš keturių pėsčiųjų perėjoje prie I.Simonaitytės viešosios bibliotekos greitį ribojančių kalnelių susidėvėjo, o jo vietoje atsiras kitas.

Klaipėdos miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė teigė, kad tarnavimo laiką baigęs kalnelis bus pakeistas tokiu pačiu – guminiu – įrenginiu.

Priežastys, kodėl greitį ribojantis kalnelis tapo nebetinkamu naudoti, nėra aiškios.

„Pranešimų, jog kažkas buvo padaryta tyčia ar eismo įvykio metu, negavome. Gali būti, jog dėl buvusių karščių šiek tiek atšilo asfaltas ir atsilaisvino tvirtinimo elementai arba jį tiesiog nudėvėjo važiuojantis transportas. Kitas dalykas – nieko nėra amžino. Kiekvienas daiktas turi savo galiojimo laiko pabaigą“, – teigė N.Vedeikienė.

Klaipėdos miesto savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda teigė, kad guminių greičio mažimo kalnelių uostamiestyje apskritai liko nedaug – praėjusiais metais beveik visur juos pakeitė stacionarūs, iš asfalto išlieti „gulintys policininkai“.

Teigiama, kad stacionariais greičio ribojimo pakilimais laikui bėgant bus pakeisti ir kilę guminiai kalneliai.
Tokie kalneliai uostamiestyje dar sutinkami keturiose vietoje – Birutės gatvėje, Kretingos gatvėje ties Aklųjų kombinatu, bei du Herkaus Manto gatvėje – vienas prie M.Mažvydo alėjos, o kitas prie šalia I.Simonaitytės viešosios bibliotekos perėjos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
tai ko iskart nekei2ia asfaltu? dar ne visus norimus pinigus isplove? ir beje, liejant reiktu ipareigoti auksti parinkti ne per dideli. salia baltijos statyklos kalneliai gadina automobiolius, o niekas ju nesiima koreguoti

d

d portretas
tai kad lieja puskavailiai kazkokie tuos kalniukus, perpus auksti turetu sumazint

m

m portretas
Tegul tas Duda navaziuoja i Dituva arba i Priekule ir paziuri kaip turi atrodyt nurmalus kalneliai, o ne papus lieti ant asfalto kurie tik gadina masinas, ar jis gal gavo sutarti su autoservisais???
VISI KOMENTARAI 8

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių