Greičio slopinimo kalnelis vėl neatlaikė

Manto gatvėje ties M.Mažvydo alėja vėl neatlaikė greičio slopinimo kalnelis. Per mažiau nei savaitę jį teks remontuoti antrą kartą.

Manto gatvėje ties M.Mažvydo alėja vėl neatlaikė greičio slopinimo kalnelis. Per mažiau nei savaitę jį teks remontuoti antrą kartą. Pavasarį šioje vietoje planuojama įrengti asfalto greičio slopinimo kalnelį.

Manto gatvėje ties M.Mažvydo alėja, važiuojant iš šiaurinės miesto dalies į pietinę, iš vis nebeliko greičio slopinimo kalnelio. Antradienio rytą viena jo dalis buvo padėta ant šaligatvio.

Praėjusią savaitę taip pat buvo kilę bėdų dėl šio kalnelio. Nuo asfalto buvo atsikabinusi kita jo dalis.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino, kad greičio slopinimo kalnelius prižiūrinti įmonė antradienį išsivežė atkibusią dalį.

„Paprašėme, kad galvotų, kaip pritvirtinti, kad dar laikytų. Planuojame šioje vietoje pavasarį vietoje šių plastikinių įrengti asfalto greičio slopinimo kalnelius kaip daugumoje vietų mieste. Dabar imtis tokių darbų neverta. Kai tokie orai, jų neatliksi kokybiškai. Be to, tam nėra ir lėšų“, – tvirtino direktorius.

Mieste yra likusios šešios vietos, kur tebėra plastikiniai greičio slopinimo kalneliai.

Dvi iš jų yra Manto gatvėje ties M.Mažvydo alėja ir Klaipėdos viešąja I.Simonaitytės biblioteka, Debreceno gatvėje, Birutės ir Rūtų gatvių kvartale, S.Daukanto gatvėje ties Vytauto Didžiojo gimnazija, Liepojos gatvėje ties Dragūnų gyvenamuoju kvartalu.

Ateityje ir šiose vietose bus įrengti asfalto greičio slopinimo kalneliai. Anot L.Dūdos, pirmiausia bus keičiami labiausiai susidėvėję.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dūdas

dūdas portretas
o klerkų galvos už blogą darba niera skaldomos... labai gaila

mmm

mmm portretas
taip taip, aš savaitgalį buvau Rybatske, ten nėra jokių kalnelių. Čia nesąmonės visiškos.

...

... portretas
Uzknysa tie kalneliai, tik mashina gadyna
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių