Greita pica – vėžlio žingsniu

Siekis užsisakyti picą į namus baigėsi nusivylimu. Nors picerijos pavadinimas liudija, kad užsakymai vykdomi skubiai, klaipėdiečių pora ne tik laukė maisto daugiau nei dvi valandas, bet ir labai nusivylė kokybe.

Daugiau nei dvi valandas keliavusios picos nuotraukas klaipėdietė Dalia netruko išplatinti savo feisbuko paskyroje.

"Sugalvojome su vyru šiandien pasilepinti. Užsakiau picą 15.58 val. Klaipėdoje. Paklausiau, kada atveš. Pasakė, kad per valandą. Sulaukėme 18.10 val., daugiau nei po dviejų valandų. Beje, po papildomo skambučio dar laukėme 40 minučių. O picą gavome tokią, kad net apetitas dingo. Siūlytume keisti picerijos pavadinimą ir šūkį "Greita pica", nes maistas klientus pasiekia vėžlio greičiu. Ir tai – ne pirmas kartas", – taip savo socialinio tinklalapio paskyroje rašė klaipėdietė.

Maža to, užsakymai yra nepigūs. Picerijos reklaminiame puslapyje rašoma, kad "pristatymas Klaipėdos miesto ribose kainuoja 1 eurą, mažiausia užsakymo suma – 6 eurai, o nuo 15 eurų pristatymas yra nemokamas. Pristatymas už Klaipėdos miesto ribų (maždaug 10 km nuo artimiausios picerijos) kainuos 1,50 euro, mažiausia užsakymo suma – 15 eurų. Pristatymas už Klaipėdos miesto ribų (daugiau nei 10 km) – užsakymo suma ir pristatymas už sutartinę kainą".

Paskambinus į piceriją ir pasiteiravus, kada būtų galima sulaukti picos į redakciją, užsakymą priimanti mergina neslėpė: "Na, anksčiausiai po pusantros valandos, bet gali būti, kad užtruks ir dar ilgiau. Daugiau nieko komentuoti negaliu, nesu įgaliota".



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam si as

tam si as portretas
Expresso savininkas būsi? Neverk, o kokybę gerink, nes jau ilgalaikius klientus praradai seniai per tokią kokybę...

as

as portretas
Manau, kad čia konkurentų užsakytas straipsnis. Visko picerijoje gi pasitaiko, juk ne robotai dirba. Tokios problemos tikrai gražiai yra išsprendžiamos. Bet jeigu miela ponia nenorėjo net nemokamos picos ir iškarto"bėgo" rašyti straipsni, tai kažkaip labai keista...

Anonimas

Anonimas portretas
Pagedo jie labai. Man taip pat teko uzsakineti telefonu, tai man atvaziavus atsiimti picos sutartu laiku, dar teko 25 minutes laukti
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių