„Gridin’s Enterprise LT“ - valstybinės reikšmės apdovanojimas

Viena iš kompanijų grupės „Gridin’s Group“ bendrovių – pramoninio alpinizmo paslaugas vystanti uždaroji akcinė bendrovė (UAB) „Gridin’s Enterprise LT“ – už pastangas mažinant jaunimo nedarbą Lietuvoje buvo įvertinta valstybinių institucijų.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (SADM) kartu su Lietuvos darbo birža (LDB) rengiamuose kasmetiniuose darbdavių apdovanojimuose už naujų darbo vietų kūrimą „Gridin’s Enterprise LT“ nominacijoje „Už jaunimo integraciją į darbo rinką 2011“ tapo trečiosios vietos laimėtoja.

Kasmetiniame renginyje Lietuvos įmonių atstovai buvo apdovanoti keturiose nominacijose: už naujų darbo vietų sukūrimą didžiausio nedarbo teritorijose, už socialiai pažeidžiamų žmonių integraciją į darbo rinką, už jaunimo integraciją į darbo rinką ir už iniciatyvą pradėti bei plėtoti verslą.

Per 2011 metus „Gridin’s Enterprise LT“ darbo vietas sukūrė 16-ai jaunų žmonių, kurie buvo apmokyti „Gridin’s Group“ tarptautiniame mokymo centre. Įrengus tarptautinį mokymo centrą, jame jau buvo surengta daugiau nei 60 IRATA (Tarptautinė pramoninio alpinizmo asociacija) mokymų kursų Lietuvos ir užsienio specialistams iš Egipto, Moldavijos, Latvijos, Estijos, Rusijos, Azerbaidžano, Turkijos, Švedijos, Danijos. Mokymo centre tobulinosi ir kvalifikaciją kėlė daugiau kaip 600 specialistų.

„Mums, kaip jaunai bendrovei, šis įvertinimas yra neabejotinai labai reikšmingas. Tai – įrodymas, kad einame teisinga kryptimi ir puiki motyvacija siekiant iškeltų sau tikslų“, – teigė „Gridin’s Enterprise LT“ direktorius Ivanas Pupšys. „Norinčiųjų dirbti – nemažai. Tikrai dar ne visas jaunimas emigravo. Ieškodami darbuotojų didžiausią dėmesį skiriame anglų kalbos žinioms ir fiziniam pasirengimui, o kitas, profesines, žinias jaunimas įgyja mokymo centro kursuose. Per mėnesį šiame centre surengiame po vieną kursą, kuriame mokosi apie 10 žmonių“, – pasakojo „Gridin’s Enterprise LT“ direktorius.

„Gridin’s Group“ – kompanijų grupė, vystanti laivų statybos ir remonto, pramoninio alpinizmo, mokymų centro, neardomos kontrolės, pastolių montavimo paslaugas. Šiuo metu kompanijoje dirba 700 darbuotojų įvairiose pasaulio šalyse.


Šiame straipsnyje: Gridin’s Enterprise LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Naglis Puteikis

Naglis Puteikis portretas
Sveikinu ir džiaugiuosi.

Diana Zulkuviene

Diana Zulkuviene portretas
Jus tikrai to verti.Sveikinu ir dziaugiuosi kartu su Jumis.
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių