Gruzijos prezidentas iš oro uosto atlėkė į Klaipėdos areną

Gruzijos prezidentas Michailas Saakašvilis trečiadienį vos nusileidęs Palangos oro uoste iškart išskubėjo į Klaipėdos areną.

Tokios skubos tikslas – noras suspėti į pirmąsias Klaipėdos arenoje vyksiančias Europos krepšinio čempionato pogrupio varžybas, kuriose susitiks Gruzijos ir Belgijos rinktinės. Jos prasidėjo 15.30 val., o M.Saakašvilį atskraidinęs lėktuvas Palangos oro uoste nusileido prieš 15 val.

M.Saakašvilį Palangos oro uoste pasitiko Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, kuris garbų svečią lydėjo ir į areną, sykiu su juo stebi ir varžybas.

„Šis Gruzijos prezidento vizitas nėra valstybinis, todėl ir jo darbotvarkė nelabai aiški. Tačiau smagu, jog į Klaipėdą atvyko ne tik labai daug gruzinų sirgalių, bet uostamiestį aplankyti nusprendė ir pats šios šalies prezidentas“, - teigė V.Grubliauskas.

Jo žiniomis, Klaipėdoje jau vieši Gruzijos sostinės Tbilisio meras, o penktadienį ar šeštadienį turėtų atvykti šios šalies premjeras.

„Klaipėdos arenoje, kaip seksis jų šalies rinktinei, stebės ir nemažai Gruzijos ministrų. Akivaizdu, kad šios šalies rinktinės palaikymo atstovų svoris bus pats rimčiausias“, - neabejojo V.Grubliauskas.

Iš uostamiesčio M.Saakašvilis turėtų išvykti ketvirtadienį. Jis ir dar 10-12 narių delegacija iš Gruzijos apsistos „Friedricho svečių namuose“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rytis

Rytis portretas
Būk pasveikintas mūsų gerbiamos gruzinų tautos lyderi. Gerų jums akimirkų ir pergalių, ypatingai prieš rusus.

BILIETAI

BILIETAI portretas
Žiūriu per tv Ispanija-Lenkija...PUSTUŠTĖ ARENA...kaip ten prieš EČ spauda rašė "bilietai beveik visi parduoti"...

Petras

Petras portretas
Reikia slepti kaklaraiščius, atvažiavo čia kaklaraiščių gurmanas.
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių