Gyventojai kviečiami į baseiną

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Gintaro“ sporto centro baseine nuo balandžio 1 iki liepos 15 d. darbo dienomis vyks užsiėmimai klaipėdiečiams:

- senjorams,  turintiems pensininko pažymėjimą;

- suaugusiems asmenims, turintiems neįgaliojo pažymėjimą su nustatytu darbingumo lygiu iki 40%;

- neįgaliųjų su psichine negalia žmonių grupėms (6 neįgalūs asmenys plaukimo grupėje ir juos lydintis bei prižiūrintis asmuo).

Kiekvienam asmeniui darbo dienomis nuo 9 iki 11 val. skiriama po vieną akademinę valandą (45 min.) savaitėje, iš viso  po 8 užsiėmimus.

Suaugusiam žmogui 1 užsiėmimo kaina – 2,90 eurų, iš kurių 2 eurai apmokami iš Klaipėdos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos. Likusią kainos dalį apmoka senjorai ar neįgalieji savo lėšomis į „Gintaro“ sporto centro kasą.

Moksleiviams ir studentams, turintiems 18 metų ir daugiau bei esantiems su negalia, 1 užsiėmimo kaina – 2,32 eurų, iš kurių 2 eurai apmokami iš Klaipėdos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos, likusią kainos dalį apmoka minėti asmenys savo lėšomis į „Gintaro“ sporto centro kasą.

Registracija vyks kovo 29-31 dienomis nuo 9 iki 13 val. „Gintaro“ sporto centre (adresas S.Daukanto g. 31). Su savimi turėti reikiamus dokumentus: pensijos gavimo pažymėjimą, neįgaliojo pažymėjimą, moksleivio  ar studento pažymėjimą. Registracijos metu į kasą reikės susimokėti iš karto už 8 užsiėmimus, suaugusiam – 7,20 eurų, mokiniui ir studentui – 2,56 eurų.

Kiekvienas programos dalyvis turi būti pasitikrinęs sveikatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To "siaip"

To "siaip" portretas
Oh neissizadekit ir jus neigalumo ar senyvo amziaus..Kad greitu laiku savo trusikus skalbt nereiketu..

ADELIJA

ADELIJA portretas
CIA BALANDZIO PIRMAI RUOSIAMAS POKSTAS

siaip

siaip  portretas
Ateina, skalbiasi savo trusikus dusuose, vandenin prislapina, o po to popiet vaikai ateina sportuot... ar tikrai nemokamai reikia leist?????
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių