Gyventojams užkliuvo vakarinis kalimas

Iš uosto teritorijos sklindantys kalimo garsai praėjusią savaitę pasiekė pietinės dalies gyventojus. Žmonės svarstė, kodėl darbininkai kala polius tuo metu, kai visi ilsisi.

Ketvirtadienio vakarą Malkų įlankoje žvejojusio klaipėdiečio dėmesį patraukė nekasdienis reginys – vidury marių laikinai pastatytas mėlynas tualetas.

Užkliuvo ne tik jis, bet ir ausį rėžiantis garsas.

"Matyt, vyksta krantinės rekonstrukcija. Taip intensyviai kalė polius, kad turbūt visame mieste buvo girdėti. Pats ten buvau iki 21.15 val. vakaro, tai iki to meto darbininkai ir kalė", – kalbėjo vyras.

Klaipėdos uosto generalinio direktoriaus padėjėja ryšiams su visuomene Dovilė Ringis teigė, kad Malkų įlankoje jokie statybos darbai šiuo metu nevyksta.

Gali būti, kad žmonės girdėjo vykstančią 105–106 krantinių rekonstrukciją.

Čia veikia "Birių krovinių terminalas".

"105–106 krantinėse iš tikrųjų gali būti kalami poliai. Susisiekėme su rangovais. Jie sakė, kad ketvirtadienį baigė darbus iki 19 val. Polių kalimo su jokiu kitu garsu nesupainiosi, gal atsimušus aidui žmonėms atrodo, kad garsas sklinda iš Malkų įlankos", – svarstė D.Ringis.

Pašnekovės žodžiais, apie naktinį darbą "negali būti jokių kalbų ir jeigu triukšmas kartosis, teks kreiptis į rangovus dar kartą".



NAUJAUSI KOMENTARAI

is foto..

is foto.. portretas
Nejaugi, tas tualetas taip garsiai "kalo"? O kas tame tualete buvo,sedejo, to momentu?:) Gal pati p-ne Dovilė Ringis?:))

Skambiname

Skambiname portretas
Sportininkų rajonas skambiname 112numeriu,tada labai greitai nustoja ne laiku kalimai.Aišku,kartais pasako,kad skambinti į savivaldybę,kad ,,perspėtų kalėjus'',bet reikalaujame,kad būtų policijos perspėti,o ne savivaldybės,kadangi matosi užfiksuotas pranešimas,o savivaldybės perspėjimai žinomi.

aaassssaaaassss

aaassssaaaassss portretas
Nuotraukoje pavaizduotas "Mėlynasis proveržis", šaunuoliai liberalai :DDD
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių