Karklės festivalyje – ir narkotikų pėdsakai

Nors orai nelepino, šeštadienį po pietų į Karklėje vykstantį festivalis „Karklė Live Music Beach“ toliau plūdo žmonės. Pirmąją fiestos dieną rimtų incidentų išvengta, tačiau neapsieita be muštynių ir narkotikų.

Į Karklėje vykstantį muzikos festivalį linksmybių ištroškę žmonės pradėjo plūsti penktadienio rytą. Didžiausi srautai festivalininkų atvyko po pietų.

Nors kelią į Karklę ratuotiems svečiams apsunkino remonto darbai, sumaišties, milžiniškų spūsčių išvengta. Renginio prieigose eismą reguliavo bei prižiūrėjo policijos pareigūnai, festivalio organizatoriai ir savanoriai.

Šeštadienis festivalininkus pasveikino apniukusiu dangumi ir vis prapliumpančiu lietumi. Nors oro sąlygos nebuvo pačios idealiausios, žmonės toliau plūdo į festivalį. Atvykusieji džiaugėsi, kad bent nėra šalta.

Panašu, kad nemaža dalis dalyvių prieš renginį nepraleido pro akis orų prognozių. Jie buvo pasiruošę – vilkėjo lietpalčius, kiti nešėsi ir botus.

Prognozuota, kad šiemet į festivalį atvyks apie 2 tūkst. automobilių. Organizatoriai pabrėžė, kad vietos užteks visoms transporto priemonėms.

Kol atvykusieji kūrėsi renginio teritorijoje, kiti dalijosi pirmosios festivalio dienos įspūdžiais, pramogavo, aplankė paplūdimį, mėgavosi kava, arbata ar vartojo alkoholinius gėrimus.

Tačiau rimtų incidentų kol kas išvengta. Penktadienio vakarą renginio teritorijoje kilo muštynės, bet apsaugos darbuotojai jas operatyviai numalšino. Incidentą sukėlusiam asmeniui teko palikti renginio teritoriją.

Tą patį vakarą policijos pareigūnai Karklės festivalio teritorijoje sulaikė du 23 metų vaikinus. Patikros metu pas juos rasta narkotinių medžiagų.

Policijos pareigūnų pagalbos prireikė ir šeštadienį tramdant vieną įsisiautėjusį vyrą. Festivalio prieigose veikiančioje parduotuvėje jis kliudė ant stalo padėtą bokalą, o šis nukrito šalia stovėjusiai merginai ant kojos. Medikų pagalbos nukentėjusiajai neprireikė. Vyras išvežtas į komisariatą.


Šiame straipsnyje: KarklėKarklės festivalis 2017

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių