Į Klaipėdą atplaukusiame kelte – dar vienas karščiuojantis keleivis

Pirmadienio rytą į Klaipėdą atplaukusiame kelte „Liverpool Seaways“ atgabentas karščiuojantis keleivis, kuris išgabentas į Klaipėdos universitetinę ligoninę.

Lietuvis vyko iš Švedijos į Klaipėdą. Žmogus, tik įlipęs į keltą, pranešė, jog karščiuoja.

Laikantis visų instrukcijų, vyras buvo izoliuotas atskiroje kajutėje.

Keltui pasiekus uostą, keleivį greitosios medicininės pagalbos automobilis išvežė į Klaipėdos universitetinės ligoninės Infekcinių ligų skyrių.

Kompanijos „DFDS Seaways“ atstovas Vaidas Klumbys tikino, jog kol kas keltai į uostamiestį plaukia pilnutėliai.

https://www.tv3.lt/naujiena/lietuva/1034410/drama-vokietijos-lenkijos-pasienyje-istrige-lietuviai-nesitraukia-skundziasi-vandens-ir-miego-trukumu?utm_source=pushengage&utm_medium=pushnotification&utm_campaign=pushengage

„Kaip suprantame, kol kas esame tas kelias, kuriuo šiuo metu įmanoma saugiai grįžti į namus. Tai ypač patogu keleiviams, vykstantiems savais automobiliais pavyzdžiui iš Vokietijos“, – pastebėjo V.Klumbys.

Kita vertus, jūrų keltais į namus grįžtantys lietuviai gali izoliuotis keltų kajutėse, taip apsisaugodami nuo viruso grėsmės.

„Tai yra kur kas saugiau, nei skirsti lėktuvu, kur keleiviai yra priversti kelionės metu būti vienoje erdvėje. O šiuo metu, kai vis daugiau skrydžių yra atšaukiami, keltai lieka ta transporto priemonė, kuri yra labai reikalinga priemonė. Keltuose uždarėme komercinius taškus, restoranus, keleiviai dažniausiai maitinasi kajutėse, suprasdami, jog tai yra saugiau“, – tikino V.Klumbys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestad

Ernestad portretas
Ir kaip iš keltu išleidžiama.išvis nepriimti.nu juokas vienas nesuprantu...o kur dės sumaišys su sveikais geras ....

Tika

Tika portretas
nesuprantu tokio sienų uždarymo, jei keltai ir toliau plaukia. Jei siena uždaryta tai manau bet kokiam transportui. Kas už tai atsakingas? Ar ir vėl kaip visada niekas...

trumpai

trumpai portretas
su tokiu141no poziuriu i korona,Lietuvoje bus daug daug mirciu,mat to nori su nauda isrinktieji .
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių