Į Klaipėdos LEZ ateina du nauji investuotojai

Į Klaipėdos laisvąją ekonominę zoną (LEZ) planuoja įžengti du nauji investuotojai - artimiausiomis dienomis ketinama pasirašyti sutartis ir tai būtų pirmieji šių metų investuotojai.

Klaipėdos LEZ valdymo bendrovės valdybos pirmininkas Povilas Vasiliauskas sako, kad dar su 15 bendrovių vyksta aktyvios derybos, penktadienį informuoja „Verslo žinios“.

„Atrodo, rinkoje jau formuojasi palankesnė sąlygos investuotojams, kita vertus, bankų sektorius verslui vis dar neleidžia jaustis pakankamai saugiai“, - sako P. Vasiliauskas.

Pasak jo, šiemet LEZ planuojama investuoti apie 2 mln. litų į gatvių tiesimo darbus, bus pradėta projektuoti geležinkelio atšaka į LEZ teritoriją ir antrasis elektros skirstomasis punktas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algirdas

Algirdas portretas
Šiandien, gegužės 17 d., 16 val. viešbučio Radisson Blu salėje įvyks susitikimas su Visagino atominės elektrinės direktoriumi Rimantu Vaitkumi. Įėjimas nemokamas. Ateikite! Bus įdomi diskusija.

Spėjimas

Spėjimas portretas
Leiskite spėti, ateina gamyklos, kurioms uždrausta vykdyti veiklą kituose Lietuvos ir Europos miestuose, nes Klaipėda priima visus nuodytojus :)
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių