Į Klaipėdos uostą atplaukė laivas gigantas (papildyta)

Su Panamos vėliava plaukiojantis „MSC Matilde“ antradienį 23.20 val. pirmą kartą prisišvartavo prie „Klaipėdos Smeltė“ krantinių.

Laivas yra yra 294,07 m ilgio, 32,25 m pločio ir 4 400 TEU talpos.

Ilgiausias iki šiol Klaipėdos uoste priimtas konteinervežis buvo „MSC Sariska“ (294,12 m ilgio, 32,28 m pločio ir 4 814 TEU talpos).

„MSC Fortunate“ laivas (274,67 m ilgio, 40,00 m pločio ir 5551 TEU talpos) yra plačiausias ir didžiausios talpos konteinervežis, priimtas Klaipėdos uoste.

Papildyta:

Laivas „MSC Matilde“ į Klaipėdos uostą turėjo atplaukti sekmadienį. Tai, kad jis vėlavo, anot „Klaipėdos Smeltės“ rinkodaros direktoriaus Eduardo Galuškinio, yra normalu. „Nieko nuostabaus, kad toks laivas vėlavo porą dienų. Tai lėmė ir oro sąlygos, ir pasikrovimo tempai“, - teigė E.Galuškinas.

Jis į Klaipėdos uostą atplaukė iš Gdynės. Prisišvartavus prie „Klaipėdos Smeltės“ dalis krovinio iš laivo bus iškrauta, tačiau pakrauta ir naujų konteinerių.

Įprastai tokio laiko pakrovimas trunka apie 36-40 valandų, tad gigantas iš Klaipėdos uosto turėtų išplaukti maždaug po pusantros paros.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos uostaslaivas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pinokis

Pinokis portretas
Tik daugiau mums tokiu Matildu -:)))) ir Klaipeda ekonomiskai stoves tvirtai.

Pinokiui

Pinokiui portretas
Klaipėda tuos pinigus matys kaip savo ausis be veidrodžio.Qbilovas viską pasiims ir "išdalins" kam reikia.

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Malonu, kad į Klaipėdą atplaukia tokie laivai
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių