Į ralį – apžiūrėti vakarų Lietuvos švyturius

Rudenišką nuotaiką šį savaitgalį klaipėdiečiai raginami išsklaidyti smagioje kelionėje, kurios tikslas – apžiūrėti vakarų Lietuvos švyturius.

Šio pramoginio, pažintinio renginio iniciatoriai – viešoji įstaiga "Klaipėdos šventės" ir Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija – visus klaipėdiečius kviečia burtis į komandas ir įveikti sudarytą maršrutą, aplankant pajūrio ir pamario švyturius.

Renginys skirtas kiekvienam, kuris turi automobilį, moka vairuoti ir gali suburti smalsių bičiulių ar šeimos komandą. Dalyvių amžius neribojamas.

Renginio dalyviai šeštadienį nuo 10 val. startuos prie Klaipėdos švyturio (Burių g. 9). Ekipažai į ralio maršrutą bus išleidžiami kas kelias minutes, prieš tai pasirašius pasižadėjimus vairuoti saugiai, nepažeisti Kelių eismo taisyklių.

Pažymėjus automobilius specialiais ženklais, komandos gaus maršruto knygą, kurioje aprašytas kelias iki Ventės ir Uostadvario švyturių, nustatytos orientacinės bei pažintinės užduotys.

"Tikrai negalime atskleisti, kokios užduotys laukia ralio dalyvių. Tačiau jiems prireiks įžvalgumo ir nuovokos", – intrigavo viena ralio organizatorių Dalia Grikšaitė.

Ralio dalyviai turės aplankyti ne vieną įdomią Klaipėdos regiono vietovę.

Komandos, įveikusios maždaug 210 km maršrutą, vakarop finišuos prie Klaipėdos švyturio, kur bus sumuojami rezultatai, šildomasi karšta arbata ir užkandžiais.

Finišo vietoje bus apdovanoti ralio laimėtojai – ekipažas, greičiausiai įveikęs maršrutą ir radęs atsakymus į pateiktas užduotis. Laimėtojų trofėjus – 5 bilietai į norimą kino filmą su vaišėmis.

Visiems dalyviams bus įteikti padėkos raštai.

Renginio dalyviai turėtų iš anksto užsiregistruoti. Kol kas ketina dalyvauti 12 ekipažų, tarp kurių yra įvairių miestų gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dalyvaujam

dalyvaujam portretas
O mes jau užsiregistravom ir labai rimtai ketinam kautis dėl prizo
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių