Ieškinys dėl Klaipėdos arenos konkurso atmestas

Skandalingai pagarsėjusi Klaipėdos arenos operatoriaus konkurso byla kol kas palankesnė uostamiesčio savivaldybei. Klaipėdos apygardos teismas šiandien atmetė bendrovės „Seven Entertainment" ieškinį, kaip nepagrįstą  

Iš koncesininko konkurso pašalinta bendrovė "Seven Entertainment" apskundė Klaipėdos miesto savivaldybės rengtą arenos operatoriaus konkursą ir tikina buvusi iš jo pašalinta neteisėtai. Konkurso rengėjai nurodė, kad tarp šios įmonės pateiktų dokumentų nerado valdymo organų sutikimo dalyvauti konkurse. Tačiau bendrovė tikino bandysianti teisme įrodyti, kad konkursą laimėjusi "Bilietai LT" taip pat pateikė ne tą dokumentą, kurio buvo prašyta.

Teismas atmetė verslininkų ieškinį, tačiau „Seven Entertainment" advokatas Jovitas Elzbergas žadėjo, jog šis sprendimas bus apskųstas Lietuvos apeliaciniam teismui.

Šiuo metu konkurse geriausiu pripažintas "Bilietai LT" ir "Makroconcert" konsorciumo pateiktas pasiūlymas.

Projektuojamą Klaipėdos areną, kuri savo forma primins katamaraną, planuojama atidaryti 2010 metų pabaigoje. Numatoma, kad 20 tūkst. kv. metrų ploto arenoje koncertų metu tilps iki 7450, varžybų metu - iki 5486 žiūrovų.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių