Ieškodamas draugo palangiškis rado plėšikus

Palangoje gyvenantis vyras ieškodamas draugo intymiam bendravimui prisišaukė nelaimę – naujasis bičiulis atsivedė bendrininką ir, žiauriai sumušę auką, jį apiplėšė.

Antradienį Klaipėdos apygardos teismas paskelbė nuosprendį vos per 20-metį perkopusiems palangiškiams Andriui Golaido ir Rokui Žičkui už plėšimą ir sunkų žmogaus sužalojimą. Pirmasis nuteistas kalėti 8, o antrasis – pusmečiu trumpiau, nes anksčiau nebuvo teistas.

Pernai rudenį netradicinės seksualinės orientacijos palangiškis sulaukė atsako internetu į savo skelbimą apie tai, kad ieško draugo. Netrukus jaunas vaikinas jau ne tik rašė laiškus, bet ir pats atėjo į svečius.

Vėliau teisme nukentėjusysis tikino, kad vyrai ne tik šnekučiavosi, tačiau kaltinamas vaikinas aiškino gyvenime nelietęs vyro kūno.

Pernai vieną spalio pradžios vakarą vaikinas tarėsi dėl viešnagės ir siūlėsi ateiti su draugu. Šeimininkas suabejojo, ar tai gera mintis, klausinėjo, ar bičiulis patikimas ir sulaukė patikinimo, kad viskas bus gerai.

Du jaunuoliai atėjo pas pusamžį gėjų iš anksto suplanavę jį apiplėšti. Galbūt jie tikėjosi, kad nuskriaustas vyras nesiskųs, nenorėdamas viešinti privataus gyvenimo detalių.

Svečiai mušė, grasino peiliu ir net smaugė šeimininką, o išeidami paliko jį surištomis rankomis. Nukentėjusiajam buvo sulaužyti keli šonkauliai, sulaužyta kaukolė.

Vis tik vyras pats nusigavo iki virtuvės ir sugebėjo perpjauti virves, kuriomis buvo supančiotos jo rankos. Tada palangiškis pasikvietė į pagalbą brolį ir tik vėliau iškvietė greitąją bei policiją.

Nukentėjusysis neteko dviejų mobiliojo ryšio telefonų, piniginės su 130 litų, kompiuterio, monitoriaus, klaviatūros, kompiuterio pelės, spausdintuvo, garso kolonėlių, ausinių, telefono – fakso, televizijos „Gala“ priedėli bei interneto modemo.

Netrukus nusikaltėliai Klaipėdoje lombarde pardavė vieną telefoną ir išvažiavo į Kauną. Iš pajūrio jie spruko, nes čia jau buvo ieškomi už kitus nusikaltimus. Ten gyvendami vaikinai įvykdė daugiau nusikaltimų, kol galiausiai buvo sulaikyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anonimas

anonimas portretas
Dauzyt ir dauzyt tuos gejus

Anonimas

Anonimas portretas
Baisu bet ir skaudu nusikaltelio mamai

NuuuKuilys

NuuuKuilys portretas
Nu pizzdu taip ir rekia kuiliui iskrypeliui/Tiek daug vienisu bobu..ojeetegu
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių