Ieškos naujų gatvių valytojų

Uostamiesčio valdžia ieškos naujų miesto gatvių valytojų. Su dabartiniais sutartis artėja į pabaigą. Žadama rasti ir šaligatvių, akmenų grindinio, žvyruotų dangų prižiūrėtojų.


 

Uostamiesčio valdžia ieškos naujų miesto gatvių valytojų. Su dabartiniais sutartis artėja į pabaigą. Žadama rasti ir šaligatvių, akmenų grindinio, žvyruotų dangų prižiūrėtojų.

Konkursas, kurio metu paaiškės, kas trejus metus mechanizuotai valys miesto gatves, bus paskelbtas artimiausiomis dienomis. Skelbimas vakar buvo išsiųstas Viešųjų pirkimų tarnybai.

Pastaroji dar patikrins parengtas konkurso sąlygas. Klaipėdos savivaldybės Viešųjų pirkimų skyriaus vedėja Vilma Marcinkevičienė tvirtino, kad paprastai šis procesas užtrunka tris dienas.

"Kai viskas yra gerai ir nerandama klaidų, netikslumų, tada skelbiamas konkursas Viešųjų pirkimų informacinėje sistemoje", – pasakojo V.Marcinkevičienė.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda teigė, kad konkurso sąlygos šiai paslaugai įsigyti nesikeitė. Atskirų valytojų bus ieškoma šiaurinei ir pietinei miesto dalims.

Pasak L.Dūdos, tai pasitvirtina. Anksčiau buvo atvejų, kai visą miestą valydavo viena bendrovė.

Sutartis su konkurso nugalėtojais, kaip iki šiol, bus pasirašoma trejiems metams.

Konkurso dalyviai turės pateikti ne tik atskirų paslaugų, tokių kaip gatvių valymo žiemą, budėjimo, pakelių valymo pavasarį, įkainius, bet ir bendrą sumą, kiek paslaugos kainuotų per trejus metus. Tačiau, anot L.Dūdos, ši suma bus tik apytikslė.

"Bendra kaina atspindi, kiek kainuotų miesto valymas normalią žiemą. Tačiau iškritus daugiau sniego ir esant didesniam šalčiui, išleidžiama ir daugiau pinigų. Sutarties sąlygose yra nurodyta, kad suma gali kisti. Juk nenumatysi, koks klimatas vyraus trejus metus", – tvirtino direktorius.

L.Dūda pasakojo, kad šiuo metu vyksta daugiau konkursų, susijusių su miesto priežiūra. Bus išrinkti nauji akmenų grindinio, žvyruotų gatvių dangų prižiūrėtojai. Taip pat yra paskelbtas konkursas, kurio metu paaiškės, kas prižiūrės daugiabučių namų kiemus. Su šiais rangovais irgi baigėsi sutartys.

Ieškoma ir kas remontuos Smiltelės gatvę, atliks ištisinės dangos remontą Pilies, Naujojoje Uosto gatvėse ir Šiaurės prospekte, atnaujins šaligatvius S.Šimkaus gatvėje, pėsčiųjų takų dangas Karlskronos aikštėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

antanas

antanas portretas
Šiaurės prospekte, atnaujins šaligatvius kam ten saligatvius atnaujinti jei net 3 metai neparaejo

Mulkiai

Mulkiai portretas
meta pinigus amžinai kažko nedadarontiems privatnikams, vietuoj to kad turėtu savo t.y. savivaldybei priklausančia įmone.

ops

ops portretas
Pilies, Naujojoje Uosto gatvėse ir Šiaurės prospekte ne pačios prasčiausios dangos. Pažiūrėkite kokia danga P. Komunos gatvėje atkarpoje nuo Ryšininkų iki Komunarų gatvės. Greitai asfalto jau nebus ten.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių