Ieškos uostamiesčio baseino valdytojo

Dar šią vasarą ketinama paskelbti naujojo baseino koncesijos konkursą. Jo sąlygas miesto tarybai tvirtinti ketinama pateikti liepą, o jas patvirtinus jau būtų skelbiamas konkursas. Tikimasi, kad baseino valdytojas bus išrinktas dar iki pasibaigiant pastato statyboms.

Sparčiai kylant klaipėdiečių taip laukiamo baseino su sveikatingumo centru pastatui skubama pradėti žvalgytis ir objekto valdytojo.

Klaipėdos mero pavaduotojo Artūro Šulco teigimu, baseinas turėtų būti pastatytas iki Kalėdų.

Pirmadienį uostamiesčio savivaldybėje buvo aptartos rengiamos baseino koncesijos konkurso sąlygos.

Pasak Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus Sauliaus Budino, koncesijos konkurso sąlygos miesto tarybos nariams tvirtinti turėtų būti teikiamos liepos pabaigoje vyksiančio tarybos posėdžio metu.

"Informaciją paskelbsime viešojoje erdvėje, kad potencialūs teikėjai, kuriems yra įdomus šis projektas, galėtų išsakyti savo pastabas dėl šių mūsų sąlygų", – pastebėjo S.Budinas.

Jeigu konkurso procedūros neužstrigs, baseino valdytojas turėtų būti aiškus maždaug po keturių mėnesių nuo konkurso paskelbimo.

"Mūsų tikslas ir yra, kad koncesininkas paaiškėtų iki baseino pastatymo", – pabrėžė savivaldybės administracijos direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių