Inauguruotas naujasis „Mano miestas - Klaipėda“ prezidentas

Šį ketvirtadienį asociacija „Mano miestas – Klaipėda“ inauguravo naująjį prezidentą Saulių Savickį. Minint 4-ąjį asociacijos gimtadienį naujajam prezidentui regalijas perdavė vienerių metų prezidento kadenciją baigęs Tadas Šatkauskas.

Kaip jau tapo tradicija, susitikimą pradėjo Steponas Januška, atlikdamas Klaipėdos himnu tapusią dainą „Mano mieste“.

T. Šatkauskas pripažino, jog gera gyventi mieste, kuriame žmonės jaučiasi šeimininkai. „Su tais, kurie turi pareigos jausmą šiais metais padarėme daug gražių darbų“,- džiaugėsi buvęs vadovas ir pridūrė, jog dabar organizacija yra stipresnė, nes įkurtos keturios atskiros grupės: verslo, politikos, kultūros ir švietimo.

Sueigos metu visi asociacijos nariai bei miestiečiai galėjo susipažinti su asociacijos pagrindinėmis veiklos kryptimis, buvo aptarti nuveikti ir planuojami darbai.

Per pastaruosius metus asociacija sėkmingai įgyvendino jau tradiciniu tapusį projektą „Užaugink verslo idėją“, kartu su Rotary klubu „Concordia 1826“ švarino Dangės upę, gražino vaikų globos namų aplinką, palaikė jaunų talentų konkursą, MMK švietimo grupė inicijavo diskusiją apie vaikų vasaros užimtumo problemas. Nebuvo pamirštas ir vienas ryškiausių organizacijos projektų - praėjusių metų vasarą Klaipėdos miesto gimtadieniui padovanotas klaipėdiečių fejerverkas miestui.

„Noriu matyti visus galinčius padėti vienas kitam, nes tik taip mes padėsime miesto gyventojams“ prie organizacijos prisijungti skatino naujasis „Mano miestas - Klaipėda“ prezidentas. Baigdamas savo kalbą S. Savickis pridūrė, kad kiekvienas privalo galvoti ne „ką man gali duoti miestas, bet ką aš galiu duoti jam“.

 


 

Asociacija „Mano miestas – Klaipėda“, įkurta 2009 metais, vienija apie 30 asocijuotų narių, virš 100 narių ir daugiau nei 6000 idėją palaikančių žmonių bei bendradarbiauja su įvairiomis organizacijomis: „Maisto bankas“, „Trečiasis amžius“, „Tapk mama“, „Klaipėdos pramonės ir prekybos amatų rūmai“ ir kitomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

emigrant

emigrant portretas
Tokiu prezidentu kaip........... pas suni blusu :)))

skaitytojas

skaitytojas portretas
perskaiciau ir nesupratau kam reikalingos sios pareigos, kam reikalinga si pompastika ,nieko nesuprantu.

irgiprezidentas

irgiprezidentas portretas
darbai patys uz save kalba :) gal vyrai galetu padeti parnesti eziukui lapu? :)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių