Informacija apie eismą Klaipėdoje – vos vienu paspaudimu

  • Teksto dydis:

Klaipėda jungiasi prie interneto sistemos eismoinfo.lt. Nuo šiol tiek uostamiesčio gyventojai, tiek atvykstantys į svečius galės matyti naujausią informaciją apie vykdomus kelio darbus, gatvių dangos būklę ar net keltų grafikus.

„Klaipėdoje šiuo metu vykdoma labai daug statybos ir remonto darbų, miestas gražėja. Deja, šie pokyčiai apsunkina vairuotojų gyvenimą. Atsiprašome už sukeliamus nepatogumus, tačiau jie laikini. Norėdami dar labiau pagelbėti miestiečiams bei svečiams ir nusprendėme prisijungti prie šios sistemos“, – pasakojo Klaipėdos m. savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Olegas Mariničius. 

Informacija šiame puslapyje nuolat atnaujinama, o paspaudus ant kelio ženklo ikonėlės ar tam tikra spalva paryškintos gatvės bus galima paskaityti, kokie darbai čia vyksta, kada numatoma juos baigti, bei sužinoti, kiek vidutiniškai gali tekti prastovėti spūstyje.

Duomenis atnaujins bei kontroliuos uostamiesčio savivaldybė ir VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“. Mokesčių mokėtojams tai nieko nekainuos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Elfas

Elfas portretas
Apgailetinas niekalas sudo vertas

Romas

Romas portretas
Taip kokių 10 metų vėluojat. Maskvoje jau senai online režimu rodo kas gatvėse darosi, o čia galėsim,tipo, pažiūrėti kur koks traktorius jau savaitę duobę kasa.

Užkniso tos

Užkniso tos  portretas
jūsų interneto sistemos.Amžinai neveikia arba niekam vertos.Va, net elektroninių pravažiavimo kortelių jau mėnesis kaip kioskuose nėra-autobusų parkas neatspausdina.Pirma kas šauna į galvą- kad taip uždirbinėja naxaliavą už pravažiavimą(el.bilietas 50cnt, įprastas-80.(Beveik 3buvę Litai!),Bet greičiausiai taip:už ES pinigus pravarė per visą miestą naujovę-elektroninius bilietus, bet kadangi-ale-bet-tačiau nevogti negalėjo, tai įdiegė taip kaip išėjo už ta kas liko.Dabar nėr už ką atspausdinti reikiamą kiekį tų kortelių:D)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių