Interjero idėjų – į parodą „Inter Deco 2013“

Ketvirtadienį Klaipėdos arenoje atidaryta tris dienas truksianti interjero ir dizaino idėjų paroda „Inter Deco 2013“.

Tokia paroda Klaipėdoje jau vyksta antrus metus iš eilės. Šių metų parodoje bus mėginama atkreipti dėmesį visuomenės, valdžios institucijų ir gyventojų dėmesį į silpnaregius ir akluosius.

Regėjimo negalią turintys žmonės vis drąsiau integruojasi į visuomenę. Tam labai didelės reikšmės turi tinkamai sutvarkyta, jų poreikiams pritaikyta fizinė aplinka.

Parodos organizatoriai siekia ne tik iškelti interjero ir dizaino pritaikymo silpnaregiams ir akliesiems problemą, bet ir diskusijos metu apsvarstyti  geriausius  universalaus dizaino sprendimus.

Parodoje dalyvauja interjero dizaineriai, architektai, mažmenininkai, investuotojai bei importuotojai. Renginio metu kiekvienas dalyvis turės galimybę pristatyti savo įmonės išskirtinumą, inovacinius sprendimus ir alternatyvias interjero erdvės kūrimo, įrengimo bei įgyvendinimo  idėjas. 

„Labai džiaugiuosi, kad ši paroda įgauna pagreitį ir, kad nepaleidžia miesto, kuriame naujoms idėjoms visada uždegama žalia šviesa. Ši paroda puiki platforma jauniems kūrėjams, dizaineriams. Tad linkiu, kad ji taptų jų sėkmingos karjeros pradžia“, – parodos atidaryme pabrėžė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zyklas

Zyklas portretas
O man labai patiko, rekomenduoju.

ajo

ajo portretas
ziauriai prasta paroda, nerekomenduoju
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių