Įsimylėjėlių spynos kenkia Biržos tiltui

Amžiną meilę simbolizuojančios jaunavedžių pakabintos spynos kenkia Biržos tiltui. Penktadienį nuo statinio konstrukcijų buvo valomos rūdys.

Tiltą prižiūrinčios bendrovės Techninis direktorius Arvydas Miškūnas tvirtino, kad tai kosmetinis remontas. Nuo Biržos tilto rūdys valomos kartas nuo karto.

„Iš pradžių pažeistų vietų nesimato. Kai išlenda, nuvalome, sutvarkome, padažome, kad toliau nerūdytų“, – tvirtino vadovas.

Anot A.Miškūno, statinio konstrukcijas gadina įsimylėjėlių ant tilto pakabintos spynos.

„Jei spynos kabėtų ramiai, tuomet jokių rūpesčių nekiltų. Tačiau nuo transporto vibracijos jos juda, trankosi ir taip pažeidžia turėklus. Be to, kai kurios spynos yra surūdijos. Rūdys nuo jų persimeta ant turėklų“, – teigė vadovas.

Anksčiau savivaldybė buvo davusi nurodymą nukabinti nuo tilto turėklų surūdijusias spynas. Tokie darbai vykdyti užpernai. Nukabintos spynos laikomos bendrovės sandėlyje.


Šiame straipsnyje: Biržos tiltasspynos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal

Gal portretas
tikriausiai kai nukabina ir zmones issiskyria :D

vycka

vycka portretas
kazkodel uzsienyje netrukdo spynos niekam , o musu valdziai amzinai viskas trugdo, viskas draudziama, ---- tingi b kokia rudele nuvalyt

geriau

geriau portretas
Galėtų savyvaldybė ką nors pasamdyt, kad nupjautų tas spynas, nes tik apkrauna tiltą ir iš jų jokio grožio ir naudos. Jei sugalvojo užsieny, tai ir mums reikia tokių nesąmonių. Nukabint
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių