Iškrypėlis masturbavosi mažamečių akivaizdoje

Ketvirtadienį į Kretingos policiją kreipėsi 39 metų moteris, kuri pranešė, jog kažkoks vyras vaikų akivaizdoje tenkino savo aistrą.

Policijos duomenimis, apie 18.30 val. Topolių aklg. į namus parėjusi kretingiškės mažametė dukra su draugėmis papasakojo apie keistą nepažįstamo vyro elgesį.

Vaikų teigimu, iškrypėlis namo laiptinėje, tarp 4 ir 5 aukštų, buvo išsitraukęs savo lytinį organą. Pagal nepilnamečių pasakojimą ir rankomis parodytus judesius, spėjama, kad vyras masturbavosi.

Vyriškio požymiai: apie 40 metų amžiaus, apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, trumpų rusvų plaukų, nesiskutęs. Apranga: žalsva pusilgė striukė, juodos kelnės.


Šiame straipsnyje: iškrypėlis

NAUJAUSI KOMENTARAI

skeptike

skeptike portretas
maniau, kad tie invalidai jau isnike. Slykstukai, bet bent neprievartauja.

ALE PIZNIENTI

ALE PIZNIENTI portretas
PASIDETU SAVO IRSTVOJ GRAZIA ,GRAZIA MERGINOS FOTKE IS KOKIO ZURNALO ZODZIU SUSIORGANIZUOTU IR TEGUL TAMPO TA SAVO TYSALA- SYSALA NUO RYTO IKI VAKARO . KURIU VELNIU SVOLACIUS EINA VAIKU GASDINT IR SAVO VEIKSMAIS TVIRKINT VAIKU. VISAI NUPROTEJO ISSIGIMELIAI. NORS VIENA KAS PASICIUPES TIEK SURIESTU ,KAD ANAS SAVO APZIOJES TENKINTU SAVE AR UZ KIAUSU KUR PAKABINTU , TADA ZINOTU VISKAM SAVO VIETA. BLECHA -MUCHA KOKS BARDAKAS ANT LIETUVOS ; YPAC KAI SIE DU VALDO ...............

TFU IŠKRYPĖLIAMS

TFU IŠKRYPĖLIAMS portretas
kiek tokių iškrypėlių mačiau klaipėdoje.Kartą einu Miško kvartalo rajone, žiuriu vaikų burys, jie juokiasi, o prie tvoros iškrypėlis, kuris mastribavosi.Bandziau iškrypėlį sugėdyti, teko iš jo išgirsti bjaurių keiksmažodžių laviną, tačiau nusimastribavęs, nuėjo į mišką.Man atrodo tokius reikia uždaryti į kalėjimus, koks skirtumas ar jis žagina ar mastribuojasi, jug vaikaI patiria nemalonų jausmą, šlykštisi tokiais.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių