Draudžiamosios juostos atsiranda tik po skundų?

Taikos prospekto pradžioje gyvenantys klaipėdiečiai pasipiktino – po jų langais genimi medžiai sukelia pavojų pro šalį einantiems žmonėms. Draudžiamųjų juostų ar kitų žymėjimo ženklų nerandę gyventojai įtarė, jog atmestinai savo darbo vietą tvarkantys darbininkai tai daro ne pirmą kartą.

„Manau, jog tai tikrai pavojinga. Žmonės, nepastebėdami jokių ženklų, vis vaikščioja pro šią vietą“, – skundėsi šalimais gyvenantis vyras.

Pasak jo, tik aplinkui sumesti rąstai ir darbininkų įnagiai nurodo, jog čia eiti pavojinga.

Už medžių genėjimą atsakingos įmonės direktorius Gediminas Valašinas pastebėjo, jog pastaruoju metu klaipėdiečiai patys nežino, ko nori. „Jai neaptveriame – skundžiasi, jei aptverta – lenda pro apačią“, – piktinosi jis.

Vadovas patikino, jog vietas, kuriose žmonių srautas yra didesnis arba važinėja mašinos, darbininkai visada išskiria ryškia juosta.

„Pasitaiko, jog dėl pavojingo medžio skambinę žmonės net nesivargina savo automobilio nuo jo patraukti. Piktindamiesi, jog pjuvenos ar šakos niokoja jų turtą, patys pastangų įdėti neketina“, – prisiminė G. Valašinas.

Nors Taikos prospekto pradžioje genėjimo darbai jau į pabaigą, vadovas prižadėjo teritoriją tuoj pat aptverti. Tą jis ir padarė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Įmonės direktoriui

Įmonės direktoriui portretas
Nereikia apsimetinėti kvailiu. Įstatymai įpareigoja darbus atlikti saugiai. Puikiai žinote, jeigu juosta yra ir kažkas nukenčia, tai jau jo bėda, o jei juostos nėra, tai pats galite ir lygtinai kalėjimo gauti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių