Įstaigų vadovams skirs priedus

Uostamiesčio švietimo ir sporto įstaigų vadovams už gerą darbą bus skirti priedai. Jie svyruos nuo 10 iki 30 proc., atsižvelgiant į pasiektus rezultatus.

Trečiadienį šis klausimas buvo svarstytas miesto tarybos Finansų ir ekonomikos komiteto posėdžio metu. Priedus siūloma skirti 61 vadovui.

Jiems reikėtų 230,8 tūkst. eurų, įskaitant socialinio draudimo įmokas.

Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vedėja Inga Gelžinytė-Litinskienė aiškino, kad anksčiau priedai švietimo ir sporto įstaigų vadovams buvo skiriami mero pavedimu.

Tačiau nuo rugpjūčio 1-osios tvarka pasikeitė. Numatyta, kad minėtus priedus turi tvirtinti miesto taryba. Kokio dydžio paskatinimas skiriamas, priklauso nuo mokslo metų kokybinių rodiklių.

Vadovus vertina ir jų pateiktus dokumentus Švietimo įstaigų vadovų darbo santykių reguliavimo komisija. Skiriami balai.

„Yra numatyti aiškūs kriterijai, kuriuos turi pasiekti vadovai, kad įstaiga gerai veiktų“, – tvirtino vedėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Skaitau- uz gera darba ir pasiektus rezultatus.....Tai ka, dar galima dirbti ir blogai? O jeigu atsakingai zmogus dirba, tai ir rezultatai matosi....kazkas ne taip musu Klaipedos kaimelyje. Bobutei , kuriai virs simto vaikstynes nebeisgali, pries keleta dienu piktinosi skaitytojai, o pasirodo pinigeliu rieskuciomis semiama.....ir dargi vadovams.....kada pagaliau tas sursulynas bus sumazintas?.....

Mokslas

Mokslas portretas
Priedus vadovams duočiau tik tuo atveju , jeigu vadovas juos davė savo darbuotojams.

Javol

Javol portretas
daugelis,komentuodami,net nesupranta,neskiria kuo skiriasi privataus verslo imone,nuo valstybiniu "istaigu"?Manau "straipsnis" "akivaizdziai parodo",kad "valstybinese istaigose",gaji bolsevizmo bacila,ATIMTI ir PASIDALINTI.Reiskiasi,miestas(chebra),is VERSLININKU ateme daugiau negu buvo "valstybe",suplanavusi?Verslininkai,neturi is ko kelti atlyginimu,pirkti irengimus,o chebra ,atemusi,nezino kur deti pinigus,nebezino kaip juos-pinigus, apsiforminus issisavinti?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių