Išžudytų šilutiškių namuose - dar viena krata

Trečiadienį Šilutės rajono apylinkės prokuratūra savo žinion iš Šilutės rajono policijos komisariato perėmė antradienį pradėtą ikiteisminį tyrimą dėl dviejų ar daugiau žmonių nužudymo.

Sudaryta tyrimo grupė iš prokuratūros pareigūnų bei Šilutės rajono policijos komisariato tyrėjų, grupei vadovauja prokuroras Robertas Kasnauskas.

Šilutės rajono apylinkės prokuratūra šios bylos tyrimą perėmė savo žinion tik po to, kai žiniasklaidoje pasirodė informacija apie V.Barcio galimas sąsajas su narkotikų kontrabanda siejamais asmenimis. Šaltinių teigimu, antradienį kratą Ramybės gatvėje vykdę policijos pareigūnai narkotikų neieškojo. Todėl tyrimą perėmusiems prokurorams teks pakartotinai apieškoti namus. Aiškinamasi, ar verslininkas pats nevartojo narkotinių medžiagų, paskirta ekspertizė.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas, šių metų rugpjūčio 18 d. viename iš Šilutės miesto gyvenamųjų namų aptikus tris negyvus vienos šeimos narius - vyrą, žmoną ir nepilnametę dukrą. Įtariama, kad jie galėjo būti nušauti iš įvykio vietoje rasto pistoleto „Beretta“.

Tiriamos kelios šio įvykio versijos, viena iš galimų - vyras nušovė žmoną ir dukrą, o po to nusišovė pats iš legaliai laikyto ginklo.

Remiantis Baudžiamojo proceso kodeksu dėl ikiteisminio tyrimo duomenų neskelbtinumo, prokuratūra tyrimo eigos nekomentuoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių