„Jamam“ viliojo vaikų turinčius klaipėdiečius

Prekybos ir pramogų sostine tituluojame prekybos centre Klaipėdoje vyko nuolaidų diena. Bet didelės nuolaidos viliojo ne visus klaipėdiečius. 

Savaitgalį Klaipėdoje vyksta daug renginių, kurių dalyviai pasigedo didesnio žmonių aktyvumo. Ne vienas klaipėdietis svarstė, kad galbūt žmones labiau viliojo prekybos centro surengta nuolaidų diena.

Nuo šeštadienio ryto prie prekybos centro „Akropolis“ Klaipėdoje buvo sunku rasti laisvų vietų, kur pastatyti automobilį. Vairuotojai spėliojo, kad pirkėjus taip viliojo pavasarinė nuolaidų diena „Jamam“.   

Tądien pirkėjams buvo siūloma įsigyti kai kurių prekių su nuolaidomis iki 50 ir 40 proc. Nors automobilių aikštelė buvo sausakimša, tačiau prekybos centras pagal pirkėjų srautus nelabai skyrėsi nuo eilinio savaitgalio.

Daugiau žmonių būriavosi prie vaikiškų drabužių ir avalynės, žaislų, kūdikiams skirtų prekių. Vyrus domino automobiliams skirtos prekės, o moterys mieliau žiūrinėjo pėdkelnes.

Šilti orai kai kuriuos paskatino pasirūpinti lauko baldais bei kitais sodui bei daržui skirtais atributais. Tačiau tuščių lentynų ar pilnų pirkinių vežimėlių, kaip pasitaikydavo per pirmąsias nuolaidų dienas, nesimatė. 

„Jamam“ nuolaidų dienos pradėtos rengti prieš trejus metus. Jos tradiciškai vyksta gegužės ir lapkričio mėnesiais.

Per nuolaidų dienas prekybos centre kaskart sulaukiama per 200 tūkst. pirkėjų. Populiariausia „Jamam“ nuolaidų diena vyko pernai lapkritį.


Šiame straipsnyje: JamamnuolaidosAkropolis

NAUJAUSI KOMENTARAI

vj

vj portretas
žmonės pamažu suprato,kad nuolaidos apgaulė ir manau su kiekvienais metais vis dar daugės praregėjusių, kad ši diena tai užsigulėjusių ir nereikalingų prekių išpardavimas

Audrius

Audrius portretas
Taip pat prieš jamam kainos yra dirbtinai sukeliamos ir paskui parduodamos už tą pačią kainą kaip ir prieš jamam kad buvo.

xa xa xa

xa xa xa portretas
Klaipedoje svente o jie daro jamam,ir centre pirkeju nebebuvo isvis.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių