Jaunimo apdovanojimai: ir už darbus, ir už charizmą

Klaipėdoje įvyko išskirtinis renginys – Klaipėdos jaunimo apdovanojimai, kurio metu buvo pagerbti patys aktyviausi ir labiausiai miesto jaunimui padedantys žmonės bei organizacijos.

Kartu susivieniję jaunimo apdovanojimų organizavimu užsiėmė Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija „Apskritasis stalas“ bei Klaipėdos savivaldybės Jaunimo reikalų taryba. Įsteigtos net dešimt nominacijų, kuriomis įvertinti jaunimo nuveikti darbai.

Metų jaunimo ambasadoriaus titulą pelnė Jurgita Činauskaitė-Cetiner – už atsidavimą, itin kruopštų darbą Klaipėdos jaunimo labui bei užtikrinimą, kad jaunuoliams būtų ne tik gera gyventi Klaipėdoje, o taip pat kad jiems būtų suteiktos priemonės kurti bei įgyvendinti idėjas, išmėginti save savanorystės srityje.

Metų jaunimo lyderiu pripažintas Laurynas Gaidelis – užsispyręs ir iniciatyvus lyderis, turintis atsakingą darbą, gebantis bendrauti su pačiais įvairiausiais žmonėmis, o svarbiausia – visur suspėjantis. Metų savanoriu tapo Edgaras Igoris Jefimovas – savanoris, visų matomas ir visur dalyvaujantis, negailintis laiko nei jaunimo renginiams, nei susitikimams su jaunimo organizacijomis.

Kita svarbi nominacija – Metų jaunimo projektas, kuriuo tapo „Europos jaunimo sostinė 2020“. Tai didžiausias pastarųjų metų projektas, kuriuo siekiama užtikrinti artimesnį bendradarbiavimą tiek su Klaipėdos savivaldybe, tiek su jaunimo bendruomene. Tai projektas, kuris pirmą kartą siekia, kad Lietuvos miestas taptų Europos jaunimo sostine. Metų jaunimo partnere išrinkta Klaipėdos savivaldybė.

Metų jaunimo organizacijos titulą gavo Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija „Apskritasis stalas“, kurioje aktyviai veikia savanorių komanda, atsakanti už sklandžią veiklą, susijusią su jaunimu ir jaunimo organizacijomis.

Metų ryškiausios organizacijos titulas atiteko Klaipėdos valstybinės kolegijos studentų atstovybei, kuri yra visur matoma ir visur girdima, o nariai yra veiklūs ir motyvuoti.

Metų pilietiškiausia organizacija pripažintas Lietuvos skautų Pamario tuntas, kuris atsakingai vykdo savo užsibrėžtą tikslą – ugdyti jaunus žmones, siekiant jų, kaip atsakingų piliečių socialinio ir dvasinio potencialo raiškos.

„Metų prisikėlimu“ pripažinta Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos studentų atstovybė, kuri vėl gyvuoja ir aktyviai reiškiasi ne tik rengdama renginius savo studentams, bet taip pat ir dalyvaudama Klaipėdos bei visos Lietuvos rengiamose akcijose.

Ir galiausiai metų pokštininku tapo Edgaras Mockus už savo charizmą ir gebėjimą visus iki vieno prajuokinti tiek savo smagiu akcentu, tiek nuotaikingais pokštais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jaunimas

Jaunimas portretas
Super renginukas! Taip ir toliau, jaunime!

Pokstautojau

Pokstautojau portretas
Balsavo Jaunimo reikalu taryba, sudaryta is 7 jaunimo ir 7 savivldybes atstovu, o ne patys ;)

Klaipėdos pokštas

Klaipėdos pokštas portretas
Patys organizavo patys apsidovanojo :D
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių