Per Jonines pajūryje lis

Vasarvidžio savaitgalis nenudžiugins geru oru. Lis ir bus vėjuota, užtat kitą savaitę oras pamažu rims, po kelių dienų sugrįš tradicinė lietuviška vasara.

Šiandien vėjas vis dar taršys plaukus, pūs iki 14 metrų per sekundę gūsiai. Sinoptikai žada, kad pirmoje dienos pusėje lietūs merks Klaipėdą ir jos apylinkes, o į pavakarę dangus išsigiedrys. Oras nelepins šiluma, dieną bus tik 16–18 laipsnių.

Joninių naktį iš šeštadienio į sekmadienį gausesnio lietaus laukiama iki vidurnakčio, vėliau dangus nurims, dar kartą lietus prapliups paryčiais. Naktį oras bus vėsus – maždaug 10–12 laipsnių šilumos, dieną – apie 17 laipsnių. Gera žinia – nurims piktas vėjas.

Pirmadienį vis dar lis, naktį tikėtinas įkyresnis lietus, naktis numatoma vėsi, tik apie 11 laipsnių, dieną termometro stulpelis kils iki 17 laipsnių šilumos.

Panašus bus ir antradienis, vis dar tikėtini trumpi lietūs, dieną jie būs trumpesni, pasirodys saulė, todėl oras šils, bet 20 laipsnių dar nepasieks.

Trečiadienį virš Lietuvos susidarys aukštesnio slėgio laukas, bus mažiau debesų, todėl naktį tebus apie 10 laipsnių aukščiau nulio. Dieną tikėtina 21 laipsnio šiluma.

Artėjant savaitgaliui oras dar labiau šiltės. Tikimasi, kad naktimis termometrai rodys 13–14 laipsnių, dieną galima 23 laipsnių šiluma.

Sugadinusi šventinį savaitgalį gamta pamažu sugrąžins mums įprastą vasaros vidurio orą.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėlietus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas  portretas
Ir vėl sisisinoptikai apsimelavo....

sisinoptikė

sisinoptikė portretas
čia gi mūsų eilinis fake

pazemintas Jonas

pazemintas Jonas portretas
Kaipedoje Jonines buna tada, kada nusprendzia vagys liberalai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių