Judrioje gatvių sankryžoje – vandentiekio avarija

Sportininkų ir Malūnininkų gatvių sankryžoje po nakties vis atsirandančios naujos išraustos duobės stebina gyventojus. Paaiškėjo, kad buvo šalinama vandentiekio avarija.

Sportininkų ir Malūnininkų gatvių sankryžoje po nakties vis atsirandančios naujos išraustos duobės stebina gyventojus. Paaiškėjo, kad buvo šalinama vandentiekio avarija.

Gyventojai pasakojo, kad Sportininkų ir Malūnininkų gatvių sankryža pirmą kartą buvo išrausta buvo prieš kelias dienas. Klaipėdiečiams keista buvo tai, kad važiuojamoje dalyje buvo supiltas kalnas žemių.

„Ketvirtadienio rytą pastebėjau, kad šalia šios vietos vėl išrausta. Nesuprantame, kas čia ką daro. Gal lobių ieško?“, – svarstė gyventojai.

Prekybos uosto seniūnaitis Ruslan Schneiderat pasakojo, kad šioje vietoje dirbo vandentiekininkai.

„Prieš tris dienas vakare pastebėjau, kad čia iš po žemių purškia fontanas – apie 50 centimetrų aukščio čiurkšlė. Pranešiau įmonės „Klaipėdos vanduo“ dispečerinei. Jie atvažiavo, vykdė darbus, o po kelių dienų vėl sugrįžo ir pradėjo kasti“, – pasakojo seniūnaitis.

R.Schneiderat prisiminė, kad darbai šioje vietoje buvo vykdomi ir vasarą.

Įmonės „Klaipėdos vanduo“ dispečerinės vadovas Marius Martynaitis pasakojo, kad Sportininkų ir Malūnininkų gatvės sankryžoje įvyko vandentiekio avarija – buvo trūkęs vamzdis.

„Ne iš karto pavyko nustatyti avarijos vietą. Kadangi Sportininkų gatve yra nemažas eismas, nenorėjome perkasti gatvės ir jį trukdyti. Dėl to sugrįžome kitą naktį. Avarija pašalinta“, – pasakojo vadovas.

Anot M.Martynaičio, šioje vietoje vandentiekio avarija buvo įvykusi ir vasarą. Jis pabrėžė, kad gatvė bus pilnai sutvarkyta artimiausiomis dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių