Jūrininkų laukia išskirtinis vakaras

Jau kelintus metus iš eilės Uosto direkcija vėl rengiasi Jūrininkų vakarui, kurį kažkada buvo nustelbęs mero balius.

Šiltas Jūrininkų vakaras vyko pernai per Jūros šventę. Jame lankėsi ne tik šią tradiciją nuolat palaikantis susisiekimo ministras, bet ir tuometis premjeras Algirdas Butkevičius.

Įpratę gauti valdžios dėmesio jūrininkai tikėtųsi premjero apsilankymo ir šiemet. Nors laivynas Lietuvoje mažėja, bet tuo pat metu auga Klaipėdos uosto reikšmė. O jog jūrininkų vakaras ne vien jūrininkų susibūrimas. Tai viso jūrinio komplekso, įskaitant ir uosto darbuotojus, šventė. Ne atsitiktinai Jūrininkų vakaras jau vadinamas Jūrininkų ir jūrų transporto garbės darbuotojų vakaru. Per jį teikiami įvairiausi apdovanojimai, ženklai, o svarbiausi - kapitono Liudviko Stulpino medaliai. Po du medalius kasmet teikiama išskirtinai tik Jūrininkų vakare.

Šiemet Jūrininkų vakare tikimasi sulaukti maždaug 500 žmonių. Vakarui surengti Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija yra numačiusi iki 35 tūkst. eurų.

Jau žinoma, kad Jūrininkų vakaras vyks per Jūros šventę liepos 28 dieną nuo 19.30 val. Klaipėdos koncertų salėje, o vakarėlis su vaišėmis vyks šios salės kiemelyje.

Planuojama, kad tiek koncertų salės prieigos, tiek jos kiemelis bus papuoštas jūrinę dvasią atitinkančiais akcentais.

Vakare numatytas aukšto lygio muzikos kolektyvų koncertas, pabaigoje planuojami netgi fejerverkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Janina

Janina portretas
užsidek tu ta kepure kur tau nesutenka..

Janina

 Janina  portretas
Gerb. Kapitonai ir jūros karininkai. Į paradą norėtume matyti visus su kepurėmis. Tai labiau puošia jūsų uniformą ir kapitonų eiseną. . Tad iki Jūros šventės eisenos.

tam kreivam prie pušų

tam kreivam prie pušų portretas
tu čia bleet nenusišnekėk, gerai?Jeigu buvusių nuokrušu buvo planingai sunaikintas Lietuvos laivynas, tai dar nereiškia, kad nėra vilties, kad jis kažkada bus atkurtas.Gal sulauksim kada vietoje šlykščių savanaudžių į valdžią ateis normalūs, principingi ir galvojantys žmonės, kurių pagrindinis tikslas bus Lietuvos kaip valstybės gerovė.Kaip žinome Valstybėje niekada nebus gerovės, jeigu jos neturės eiliniai žmonės..O laivynas yra vienas iš didelę materialinę naudą nešančių dalykų(tik durnas nesuprastu..).Todėl jį iš mūsų ir pavogė banditai//Lauksim ateinant normalaus ir idėjinio Žmogaus..Ne be reikalo Vilties simbolis yra inkaro ženklas.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių