Iš jūros ištrauktas vyras atsidėkojo grasinimais peiliu

Į Palangos ir Klaipėdos pliažus paskutinį vasaros savaitgalį suplūdo itin daug poilsiautojų iš visos Lietuvos. Tad gelbėtojų laukė tikras darbymetis.

Palangoje ir Šventojoje gelbėtojai iš vandens ištraukė penkis skendusius poilsiautojus. Šventojoje du skendę 49 ir 42 metų vyrai iš Panevėžio rajono buvo neblaivūs. Medikų pagalbos jie atsisakė.

Palangoje prie tilto su drabužiais nusprendęs išsimaudyti vyriškis pradėjo skęsti. Ištraukę iš vandens gelbėtojai vyrą atgaivino. Tačiau šis jiems "atsidėkojo" keiksmais ir grasinimais peiliu.

Agresyviai nusiteikusiam 52 metų vyrui buvo iškviesti policijos pareigūnai. Jie surašė administracinio teisės pažeidimo protokolą už girtavimą viešoje vietoje.

Neblaivus vyras buvo uždarytas į areštinę. Teismas jam turėtų skirti dar vieną baudą už chuliganizmą. Ne kartą teistas Kretingos rajono gyventojas policijos pareigūnams gerai žinomas.

Palangos gelbėjimo stoties vadovas Jonas Pirožnikas stebėjosi, kad žmonės kaip nutrūkę nuo grandinės puldavo į bangas ir plaukdavo kuo toliau. Tad juos vis tekdavo grąžinti arčiau kranto.

Daug poilsiautojų sulaukta ir uostamiesčio pliažuose. Gelbėtojų pagalbos prireikdavo pasiklydusiems mažamečiams.

Nors vakar pliažuose poilsiautojų buvo apmažėję, tačiau gelbėtojams netrūko darbo dėl trijų balų bangavimo.

Nekreipdami dėmesio į draudžiančią maudytis vėliavą, žmonės vis tiek brido į jūrą. Gelbėtojams juos teko krapštyti iš vandens.


Šiame straipsnyje: PalangaGelbėtojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių