Jūros šventės atidarymą papuoš teatralizuotas laivų paradas

Pasikeliantys Biržos ir Pilies tiltai, šventiškai išpuoštų laivų paradas su linksmomis įgulomis Danės upėje bei pirotechnika- tokį vaizdą išvys Jūros šventės 2011 svečiai, atvykę į didžiausios vasaros fiestos atidarymą Klaipėdoje.

Laivų karnavalo dalyviai, per pačią uostamiesčio širdį į Vėjų salą (Kruizinių laivų terminalą), atlydės vėjo ir vandens baltų dievą Bangpūtį.

Norint suteikti Jūros šventės 2011 atidarymo momentui, o kartu ir visam Jūros šventės renginiui išskirtinumo, šiemet šventę pradės ne tik uosto kompanijų atstovų eitynės miesto gatvėmis, bet ir laivų paradas Danės upe.

Lavų rikiuotė, kurioje ketina dalyvauti apie 15 specialiai šventei pasiruošusių laivų, pro pakeltus tiltus pajudės nuo Jono kalnelio link Kuršių marių. Puošni ir triukšminga laivų kolona Danės upe praplauks tuoj po Jūros šventės atidarymo eisenos miesto gatvėmis.

Laivų karnavalo organizatoriai Klaipėdos įmones bei organizacijas kviečia tapti laivų parado dalyviais-  suburti savo įgulas (apie 25 žmones), papuošti laivą, pasipuošti patiems ir dalyvauti laivų parade. Dėmesio- dalyvių kiekis ribotas!



NAUJAUSI KOMENTARAI

o kada

o kada portretas
ta Jūros šventė????

svente

svente portretas
Kada? Liepos 29,30,31 d. Smagios šventės!!!

Pinokis

Pinokis portretas
Klaipeda moka svesti. Tuo ji ir skiriasi is kitu miestu. Ta turetume visi pripazinti.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių