Jūros šventės šėlsme nelaimės neišvengta

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį nuvirtęs nuo krantinės pilies uostelyje nuskendo vyras.

Kelios minutės po vidurnakčio gelbėtojus ir miesto policijos budėtojus pasiekė žinia, kad piliavietės teritorijoje ties pramogų parku nuo krantinės į vandenį įkrito žmogus.

Vėliau įvykį matę žmonės pasakojo pastebėję vyrą, kuris sėdėjo ant virvinės krantinės atitvaros nugara į vandenį. Kažkuriuo momentu jis neišlaikė lygsvaros, pasviro atbulas ir nuvirto į vandenį. Gretimai vakaroję žmonės išgirdo duslų bilstelėjimą ir spėjo pamatyti, kaip kūnas paniro į tamsų vandenį.

Keli jaunuoliai bandė gelbėti nelaimėlį,. bet tamsoje jo neberado.

Netrukus į įvykio vietą atskubėję specialiųjų tarnybų darbuotojai ištraukė žmogų, bet išgelbėti jo gyvybės nepavyko. 1970 metais gimęs Rumpiškės gatvėje gyvenęs klaipėdietis buvo miręs.

Gali būti, kad griūdamas atbula, vyras susitrenkė galvą į medinį lieptą ir įkrito į vandenį.

Pareigūnai aiškinasi nelaimės aplinkybes.

Kaip ir pirmąją Jūros šventės dieną, šeštadienį mugėje siautė vagys. Vien liepos 30-ąją į policiją kreipėsi 9 nuo jų nukentėję žmonės. Kiek apvogtųjų apie nusikaltimą policijai nepranešė, galima tik spėlioti.

Pastebėta, kad daugiausiai žmonių apvogta atkarpoje tarp Biržos ir Pilies tiltų.


Šiame straipsnyje: Jūros šventė

NAUJAUSI KOMENTARAI

RK.

RK. portretas
Užuojauta artimiesiems..

jonis

jonis portretas
jei norite kad neapvogtu tai neskites rankinukus priekyje (jei permetami per peti). jei rankines nesamos tai neskites labiau atkistus i prieki, o apziurint prekes atkiskit i prieki, o ne kaip daugelis permeta per ranka, rankinukas pasislenka i gala ir visa koncentracija i prekes.

Baisu

Baisu portretas
KODĖL KRANTINĖS NEAPTVERTOS? KAS DABAR SUGRĄŽINS ŠIUO ŽMOGAUS GYVYBĘ?
VISI KOMENTARAI 65

Galerijos

Daugiau straipsnių