Jūrų uostas iš Klaipėdos atkeliauja į Vilnių

1991 m. įkurta Klaipėdos uostą administruojanti įmonė VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet švenčia 20-ies metų veiklos jubiliejų.

Klaipėda – vienintelis Lietuvos uostas yra ypatingai svarbus mūsų šaliai. Jo veikla ir teikiamos paslaugos kuria ne tik Klaipėdos miestui, bet ir visai Lietuvai ekonominę ir socialinę gerovę. Uostas puoselėja jūrines tradicijas, rūpinasi jūriniu paveldu, stiprina Lietuvos, kaip jūrinės valstybės, įvaizdį pasaulyje.

Šia 20 metų jubiliejaus proga, kelionę po didžiuosius Lietuvos miestus tęsia specialiai sukurta fotografijų paroda „Klaipėdos uostas: kelionė į dabartį“. Parodos eksponatai – didelio formato nuotraukų diptikai. Tai senojo ir naujojo uostų atspindžiai, iliustruojantys uosto virsmą ir jo veiklos dinamiką. Paroda bus pristatyta Vilniaus prekybos centre „Panorama“. Ją bus galima apžiūrėti nuo balandžio 22 iki gegužės 6 d.

Parodos atidarymas vyks balandžio 22 d. 19 val. Susirinkusiųjų lauks akordeonisto pasirodymas, žaidimai ir viktorinos, kurių metu bus galima laimėti Uosto direkcijos prizų.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos uostas

NAUJAUSI KOMENTARAI

L

L portretas
Maciau pries tris savaites buvo Kauno akropolyje :) Nuostabi ideja. man patiko
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių