Ką per mėnesį nuveikė meras V.Grubliauskas?

Penktadienį Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas gali pažymėti simbolišką sukaktį – praėjo lygiai mėnuo, kai jis tapo miesto galva.

„Pirmosios 30 dienų pralėkė kaip viena diena. Net nepajutai, kaip tai nutiko. Kaip jaučiuosi? Be abejonės, po to intensyvaus darbo jaučiuosi sveikai, maloniai ir prasmingai pavargęs. Tai nereiškia, kad išsikvėpiau ar kažkuo nusivyliau. Darbas labai aktyvus, dinamiškas. Džiaugiuosi ir nieko nesigailiu“, - teigė V.Grubliauskas.

Apie reikšmingiausius, V.Grubliausko manymu, nuveiktus darbus pasakojama vaizdo medžiagoje:


Šiame straipsnyje: Vytautas Grubliauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

ps

ps portretas
gerbiamas mere jus saket per klaipedos laikrascio foruma kad paskambinsit ir atsakysit i mano situacija taip iki siol nieko ir neatsaket, gaila.

makaronas

makaronas portretas
Gerb.rinkejau, tu savo darba padarei - mane isrinkai. O toliau... pažadėjau-patiešijau... Gyvensime kaip Amsterdame...(turėjai kažkada girdėti)

Pagrindinis

Pagrindinis portretas
Dieve mūsų! Dar prisimenu tą nevykėlį iš "Fakų" laikų... Liurbis, kokių retą, nepasižymėjo nei pažangumu, nei iškalba tik buvo puikus sugėrovas. Progos pakyloti stikliuką ir patriukšmauti, niekada nepraleisdavo, o ypač ant "chaliavos". Negaliu patikėti, kad toks "perspektyvus" veikėjas iki valdžios vairo privairavo. Šlykštu žiūrėti, kaip "profesionalūs" politikai (jei juos taip galima pavadinti), o ne tarpūvartės juokdariai, stegdamiesi įtikti šiam ponui, laksto iš paskos ir jo pasturgalį laižo. Kaip suprantu, KLP senamiestyje ir visame mieste dabar nuolat bus "šventė". Su siaubu prisimena senamiesčio gyventojai kai "Kurpiuose" vasaros metu iki ryto kasdien liaudis šėldavo, o vėliau slankiodavo po senamiestį niokodami gyventojų automobilius ir myždami kur pakliuvo. Ką gi, daugumai tokie "šeimininkai" prie širdies. Ką norėjo tą išsirinko - juokdarį muzikantą.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių