Kaip gyvena žmonės, dirbantys prie jūros?

Rytoj laidos „Lietuva – jūrinė valstybė“ kapitonas Henrikas bandys atsakyti į klausimą – kaip gyvena žmonės, dirbantys prie jūros?

Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje dirbantys įvairių sričių specialistai Henrikui papasakos, jog darbas vienoje seniausių ir moderniausių ligoninių Klaipėdoje yra vienas malonumas, nes tai vieta, kurioje ne tik gausu meno kūrinių, praskaidrinančių tiek personalo, tiek pacientų nuotaikas, bet ir įdiegtos visos naujausios technologijos, leidžiančios atlikti nuodugnius ligoniui reikalingus tyrimus.

Taip pat laidoje Henrikas dar kartą pateisins laidos kapitono vardą – drąsiai sės už laivo vairo ir patrauks maršrutu Šilutė – Kintai. Žiūrovus tikrai nustebins atsiveriantys pasakiško grožio vaizdai, o šią išvyką Henrikas reziumuos vienu sakiniu: ir Žemaitijoje yra puikių vietų, skirtų vandens turizmui.

Laidos pabaigai – IX-osios pasaulio lietuvių sporto žaidynės, kurios į Klaipėdą suviliojo lietuvius iš daugiau nei 20-ies pasaulio šalių. Draugiškose įvairių sporto šakų rungtyse buvo skanduojamas tik vienas žodis: „Lietuva!“

Unikali ir stebinanti laida “Lietuva – jūrinė valstybė” – jau šį sekmadienį, liepos 7-ąją, nauju laiku - 17.15 val., per Lietuvos televiziją.




NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių