Kalėdų naktį uostamiestyje šėlo jaunimas

Naktį iš pirmosios į anrtąją Kalėdų dieną klaipėdiečiai praleido gana ramiai. Nerimo tik naktiniuose klubuose besilinksminęs jaunimas.

Uostamiesčio policijos budėtojų telefonai naktį netilo, sulaukta daugybės pranešimų apie muštynes, policijos patruliai turėjo darbo ir tramdydami šeimyninius vaidus.

Policijos patrulių ekipažai pernakt suko ratus aplink naktinį klubą „Kiwi“, esantį J.Janonio gatvėje, kur vyko šventinis vakarėlis. Čia įkaitę jauni žmonės ne kartą buvo išėję į nakties žvarbą aiškintis santykių. Pareigūnams teko skirti mušeikas.

Paryčiui muštynės buvo kilusios ir prie kllubo „Manhatan“ Minijos gatvės pradžioje.

Nė viename šių incidentų sunkesnių žmonės nebuvo sunkiau sužaloti.

Neišvengta ir šeimyninių vaidų. Keli girti ir agresyviai nusiteikę klaipėdiečiai buvo pristatyti į policijos komisariatus.


Šiame straipsnyje: muštynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ar

Ar  portretas
dienraštis neturi redaktorių? "Nė viename šių incidentų sunkesnių žmonės nebuvo sunkiau sužaloti." Straipsnio autorei vertėtų palankyti kokias kalbos kultūros pamokas ;). Jau nekalbant apie visą tekstą, kuriame pilną stiliaus klaidų...

klk

klk portretas
kaimieciai selsta .,tuscios galvos o,,ir girtos tai kokteilis klaikus ,,ar laikas lakt be saiko tokiom dienom galvijai

.......

....... portretas
zmones geria,ir ka ,is gero gyvenimo jmj,o galvijas pats tamsta,tikriausiai is sudo kiles bando kietu apsimest.nekenciu tokiu zmoniu,galeciau akis iskabint....
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių