Kalėdų Senelį užvertė laiškais

Pašto darbuotojams prieššventinį laikotarpį atsirado naujas rūpestis – kas dieną atrinkti ir nugabenti šimtus laiškų Kalėdų Seneliui, kuriuos siunčia šalies vaikai.

Visi mažųjų laiškai keliauja į Lietuvoje veikiantį Kalėdų miestelį. Jo administratorė Daiva Jankauskaitė sako, kad kasdien sulaukiama šūsnių laiškų, skirtų Kalėdų Seneliui.

„Tuos laiškus Senelis, padedamas nykštukų, mūsų miestelyje atplėšia ir skaito. Galbūt po visų švenčių surengsime jų parodą. Nes vaikai siunčia ir piešinius, kitokius gražius darbelius“, – pasakojo D.Jankauskaitė.

Teigiama, kad neretai sulaukiama ir labai jautrių, graudinančių laiškų.

Prieš kelias dienas Kalėdų Senelis gavo septynmetės Salomėjos laiškutį, kuriame mergaitė pasakojo, kad šeimoje yra daug vaikų, mama neturi galimybių mažųjų atvežti susitikti su Kalėdų Seneliu. Ji neprašo dovanų, bet labai norėtų pamatyti patį Senelį.

„Mes su Kalėdų Seneliu pasitarėme ir nusprendėme, kad rasime būdų, kaip juos atsivežti į Kalėdų miestelį. Nors dažniausiai laiškuose vaikai prašo dovanų, tokių jautrių laiškų pasitaiko labai nedaug“, – teigė D.Jankauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių