Kandidatų į sveikuolius sąrašas ilgėja

Užregistruota pirmoji įmonė, panorusi dalyvauti konkurse “Sveikiausias darbuotojas, sveikiausia įmonė”.  Ja tapo bendrovė “Klaipėdos jūrų krovinių kompanija“ (KLASCO), kurioje dirba net 784 darbuotojai.

Pristatydami akciją, Klaipėdos visuomenės sveikatos biuro darbuotojai būgštavo, kad surinkti duomenis ir užpildyti anketą prireiks nemažai laiko. Tad pirmosios kandidatės darbuotojų skaičius išties nustebino.

Tačiau įmonės atstovė Birutė Gapšienė tikino, kad sunkiausia pasirodė suskaičiuoti rūkančius darbuotojus. Spėjama, kad tokių įmonėje viso labo dirba apie 30 proc. Kitus duomenis - apie sergamumą ir mitybos įpročius -- pateikė bendrovės medicinos punktas ir  valgykla.

Tradicinę spartakiadą, įvairius sporto renginius organizuojanti įmonė mano drąsiai galinti pretenduoti į sveikiausiosios statusą.

Nors įmonės džiaugėsi spėjusi užsiregistruoti paskutiniąją konkurso dieną, tačiau priminsime, kad dalyvių registracija pratęsta iki balandžio 30 dienos. Pretenduoti į sveikiausio darbuotojo titulą jau panoro trys klaipėdiečiai. Nugalėtojus ir dalyvius ketinama apdovanoti birželio mėnesį. Papildoma informacija interneto svetainėje www.sveikatosbiuras.lt.        


Šiame straipsnyje: sveikiausia įmonė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių