Karklės pliažui ieškos prižiūrėtojų

  • Teksto dydis:

Klaipėdos rajono savivaldybė toliau puoselėja planus sukurti patrauklią infrastruktūrą poilsiautojams paplūdimyje ties Karkle.

Kaip rašo „Lietuvos žinios“, nemenką Baltijos jūros kranto ruožą turinti Klaipėdos rajono savivaldybė metų metus jo neišnaudojo rekreacijai.

Artimiausiu metu bus skelbiamas atviras Karklės pajūrio teritorijos priežiūros ir poilsio paslaugų teikimo konkursas. Pasak Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos atstovų, verslininkams bus keliamos originalios sąlygos.

„Nenorime, kad Karklė virstų antra Palanga ar Melnrage, todėl reikalausime savito požiūrio į aplinką. Pavyzdžiui, jokių alaus gamintojų atributika papuoštų palapinių neleisime įrengti. Norime, kad tas pliažas būtų išskirtinis, jame būsiančios maitinimo paslaugas teikiančios vietos - kuo labiau susiliejančios su aplinka. Pavyzdžiui, jei ant jūros kranto bus lauko kavinė, ji turės kokį šlaitinį, nendrinį stogą ar panašiai", - „Lietuvos žinioms" pasakojo Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėja Raimonda Kučinskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Negi Bosas su savo kabakais daleis Jums tai daryti .Pamastykit,Pagalvokit ir praeis noras .Juk Karkleje nereikalingi konkurentai .CIA antanelio valdos
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių