Kaukėti plėšikai moterį talžė lazdomis

Klaipėdos rajone, Veiviržėnų seniūnijoje, atokiame vienkiemyje kaukėti plėšikai lazda tiek talžė sodybos šeimininkę, kol moteris pasakė kur paslėptos santaupos.

Du kaukėti plėšikai Rusinų kaimo pakraštyje pasirodė trečiadienį, apie 16.30 val. Vieną namuose buvusią sodybos šeimininkę vyrai užpuolė ir nutempę į namą ėmė mušti. Virtuvėje medine lazda trenkę per kojas, vėliau per nugarą, užpuolikai ėmė reikalauti pinigų.

Įsibrovėliai moterį surišo elektros laidu bei lipnia juosta, burną užkimšo atplėšta paklodės skiaute.

Mušama 66-erių sodybos gyventoja pasakė kur yra padėti pinigai.

Suradę 2 tūkstančius litų plėšikai dar pagriebė du moteris mobiliuosius telefonus.

Surišta moteris name išbuvo beveik parą. Sumuštą pensininkę aptiko atsitiktinai sodybos duris pravėręs kaimynas.

Namo šeimininkė dėl patirto streso ir sužalojimų išvežta į ligoninę.

Moteris visą gyvenimą dirbo laiškininke ir aplinkinių gyventojų yra minima geru žodžiu. Sodybos šeimininkės dukra gyvena Endriejave. Moteris gyveno be sutuoktinio. Artimųjų kalbinta ne kartą išsikelti iš nuošalaus vienkiemio, šeimininkė artimiesiems tikino, jog nenori palikti savų namų.

Įvykį tiria Klaipėdos rajono policijos komisariatas.


Šiame straipsnyje: apiplėšimas Klaipėdoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaje

Vaje portretas
Siaubas kas darosi, vien tik plėšikai ir vagys... Pasaulio pabaiga....

rj

rj  portretas
na tokius sugavus uzmust maza ,juos gabaliukais suplesit bet garantija policija ju neras nes paprasciausiai neieskos

2

2 portretas
Susirūpinę Senamiesčiu kuriam laikui nusigręžėm nuo Naujamiesčio. Atsitokėjome tik tada, kai pamatėm: Vilniaus Naujamiestis žūsta! Baisiausia, kad jei gotikos ar baroko paveldo išsaugojimo būtinybė daugeliui eilinių Lietuvos piliečių suprantama, tai XIX–XX a. architektūrą net profesionalai dažnai suvokia kaip bevertį, nusidėvėjusį, tad šalintiną palikimą. Kai kam atrodo: „Nyksta carinių okupantų palikimas, tegul...“ O juk būtent šio laikotarpio namų kvartalai sudaro antrąją Vilniaus miesto veido pusę: Gedimino prospektas, Basanavičiaus gatvė, Žvėrynas... Šių kvartalų atskiri pastatai savo verte gal ir neprilygsta Šv. Kotrynos bažnyčiai, tačiau jų visuma – fasadai, interjerai, dekoro detalės lygiai taip pat akivaizdžiai byloja apie praėjusių enesvarbų gyvenimą, mūsų miesto, taigi ir mūsų visų istoriją.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių