Kelininkų išskaptuotos gatvės erzina vairuotojus

Kelininkai nespėja suremontuoti per dieną išskaptuotų asfalto ertmių. Darbai atidedami kitai dienai. Paliktos duobės piktina vairuotojus.

Šiuo metu kelininkai intensyviai duobes lopo centrinėje miesto dalyje. Čia darbus numatoma užbaigti šią savaitę. Tuomet viena gatves remontuojant įmonė persikels į Pamario gatvę, kita - į Šilutės plentą.

Dėl kelininkų darbo vėl tenka keiktis vairuotojams. Gatves remontuojančios įmonės nespėja per dieną užpildyti asfaltu visų išskaptuotų duobių. Užbaigti remonto darbus paliekama kitai dienai.

Ketvirtadienį vakare vairuotojams teko keiktis, važiuojant Naująja Uosto ir S.Daukanto gatvėmis. Kai kurios šių ertmės nebuvo užpildytos ir penktadienį po pietų.

„Važiavau, nepastebėjau ženklų ir įpuoliau į duobę. Tikras mašinos laužymas. Suprantu, kad ir aš kalta, kad nepastebėjau ženklų, bet kelininkai galėtų užbaigti savo darbus. Gerai, kad taip nutiko darbo dienomis. Gal spės užlyginti iki savaitgalio“, – piktinosi vairuotoja.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda neslėpė, kad paliktos išpjautos ertmės – amžina problema.

„Kalbame nuolat su kelininkais, kad išskaptuotų asfalto tiek, kiek užpildys. Jie pažada prižiūrėti savo darbuotojus ir duobių nepalikti. Jei ertmės paliekamos, vadinasi jie nesilaiko savo pažadų. Eilinį kartą mes juos įspėsime“, – tvirtino direktorius.

Pasak L.Dūdos, išskaptuotos asfalto ertmės asfaltu turėtų būti užpildomos tą pačią dieną. Anot direktoriaus, kelininkai užsibrėžia per daug padaryti.

„Taip būti neturi. Ir aš pykstu, ir vairuotojai pyksta, visi pykstame“, – teigė direktorius.

Tačiau L.Dūda pastebėjo, kad vairuotojai turėtų važiuoti protingai. Klaipėdoje, o ypač miesto centre nėra kur lakstyti.

„Na, atsitiko toks dalykas. Kelininkai prasižengė. Tačiau vairuotojai lai važiuoja iš lėto. Tuomet pamatys duobę, ją apvažiuos ir mašinos nesugadins“, – tvirtino vadovas.

Anot L.Dūdos, reikia visiems dirbti: „Kodėl kelininkai remontuoja duobes? Nes jas padaro automobiliai. Jei transporto priemonės nevažiuotų, nebūtų tiek ir duobių“.

Pernai vairuotojai, remontuojant gatves, taip pat susidūrė su tomis pačiomis problemomis.

Šiemet asfalto dangų remontui skirta 834 tūkst. 700 litų.


Šiame straipsnyje: duobėskelininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Praeivis

Praeivis portretas
Tai kad tas pats ir Kaune...

Dami

Dami portretas
jei i eismo dalyvius zmones atidziai ziuretu ,matytu ir tas duobes kurias galima paprasciausiai apvaziuot ir del to galvos sau nesukt

tevas

tevas portretas
ŠITA KAUNO DIENA GREITAI BUS KLAIPEDOS DIENA. ATRODYTU,KAD APIE KAUNA NERA KA DAUGIAU RASYTI.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių